fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Het Belang van Gespecialiseerde HR-Bemiddeling in een Krappe Arbeidsmarkt.

Het recente artikel (8 december 2023)  “BIJNA GEEN ENKELE HR-PROFESSIONAL OP ZOEK NAAR ANDERE WERKGEVER” gepubliceerd op https://www.nvp-hrnetwerk.nl/ onthult een boeiend inzicht in de loyaliteit van HR-professionals aan hun huidige werkgevers. Slechts vier procent van hen is actief op zoek naar nieuwe kansen, wat de uitdaging voor organisaties vergroot om gekwalificeerd HR-talent aan te trekken in deze tijden van arbeidsmarktkrapte.

In deze context biedt HR24, als gespecialiseerd wervings- en selectiebureau voor HR-functies, onmisbare meerwaarde. Arnold Kremer, oprichter van HR24, benadrukt het risico van “post and pray”, waarbij het plaatsen van vacatures en afwachten op reacties van actief zoekende kandidaten kostbare tijd en energie kan verspillen.

De uitdaging om geschikt HR-talent te vinden benadrukt de noodzaak van slimme wervingsstrategieën. Bij HR24 vullen we de meeste posities op de HR-afdeling succesvol in dankzij ons sterke netwerk. Onze recruitment consultant, Rob Lode, benadrukt het belang van contact met HR-professionals die mogelijk niet actief zoeken naar een nieuwe werkgever, maar wel openstaan voor kansen.

HR24 richt zich op latent zoekenden en heeft slimme wervingsacties ontwikkeld om werkgevers te helpen hun HR-positie kwalitatief te vervullen. We begrijpen de uitdagingen van organisaties en bieden op maat gemaakte oplossingen om hoogwaardige HR-professionals aan te trekken, zelfs in een tijd waarin talent schaars is.

Onze gespecialiseerde HR-bemiddeling biedt unieke meerwaarde door ons netwerk en expertise in te zetten om de juiste kandidaten te vinden die perfect passen bij de behoeften en cultuur van uw organisatie. Bijna de helft van de HR-professionals geeft aan dat hun positie is verbeterd, wat de noodzaak onderstreept voor innovatieve wervingsmethoden.

HR24 staat klaar om organisaties te ondersteunen bij het vinden van het juiste HR-talent dat een blijvende impact zal hebben op hun succes. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw HR-team kunnen versterken in deze competitieve arbeidsmarkt.

Over het onderzoek

De cijfers werden gepresenteerd tijdens HR Live, het grootste jaarevenement voor HR-professionals, dat elk jaar wordt georganiseerd door Performa HR in samenwerking met AFAS Software en Berenschot. De link naar het volledige onderzoek vind je hier, https://www.afas.nl/persbericht

Over Berenschot

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met meer dan 400 medewerkers. Met gefundeerde adviezen en slimme oplossingen werkt Berenschot al 85 jaar aan een vooruitstrevende samenleving. Naast een kantoor in Utrecht heeft het adviesbureau sinds 1962 ook een kantoor in Brussel.

Over AFAS Software

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Over Performa HR

Performa HR is een onafhankelijke uitgeverij gericht op Human Resources Management (HRM) en medezeggenschap. Het hele jaar door organiseert Performa HR toonaangevende netwerkbijeenkomsten zoals het HR Trendcongres, HR Executive en HR Live. Daarnaast biedt Performa HR hoogwaardige informatie in de vorm van leergangen, onderzoeken, dagelijkse nieuwsvoorziening en online kennisbanken.