fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Dé specialist voor HR-recruitment

Home HR-recruitment
Zoek jij een P&O-adviseur voor tijdelijke inzet of een salarisadministrateur als permanente aanvulling? En wil je een HR-medewerker die niet alleen gelijk aan de slag kan, maar ook goed past bij jouw vraag en organisatie? Bij HR24 helpen we je aan de juiste kandidaat. Vanaf het opstellen van het functieprofiel tot de uiteindelijke selectie, HR24 is jouw partner voor HR-recruitment.

Hulp bij jouw HR-recruitment?

Altijd de juiste HR-medewerker

Voor elke vacature op HR-gebied kennen of werven wij de geschikte kandidaat. Wij hebben een breed netwerk in de HR-branche en beschikken over veel kennis op het gebied van P&O. Daardoor kennen we niet alleen veel professionals, maar weten we ook wat er speelt bij organisaties en waar we op moeten letten bij de werving en selectie van nieuwe HR-medewerkers. Stuur ons vrijblijvend jouw zoekopdracht, zodat we ook jou gauw kunnen helpen.
 

Wil je meer weten over wie wij zijn?

‘Er is recruitment en er is HR-recruitment, HR24 is dé specialist voor het vervullen van HR-vacatures in Noord-Nederland.’

Invulling van elke HR-vacature

Bij HR24 kun je terecht voor al jouw HR-recruitment, zowel voor een interim-opdracht als een vacature voor structurele inzet. Wij kunnen je helpen in elke fase van de werving en selectie. Daarbij maken we gebruik van ons brede netwerk en persoonlijke aanpak, zowel richting jou als richting kandidaten. Want ook met afgewezen kandidaten nemen wij naderhand persoonlijk contact op. Elk van hen geven we uitleg en advies om ze te behouden als potentiële kandidaten voor toekomstige vacatures.

We kunnen je helpen door de gehele werving en selectie voor je te verzorgen of door je te ondersteunen bij het:

 • samenstellen van het functieprofiel
 • opstellen van een wervingsplan
 • schrijven van een wervende vacaturetekst
 • bereiken van de gewenste kandidaten
 • afnemen van assessments
 • uitvoeren van de selectie

Vraag een offerte aan voor jouw zoekopdracht

  Soort vacature (optioneel):

  Upload vacaturetekst (optioneel):

  Spamfilter:

  Klantervaring

  ‘Vanuit een paar aanbieders hebben we gekozen om met HR24 verder te gaan. Dat is een goede keuze geweest. HR24 kent de markt in het Noorden van het land. We hebben gemerkt dat het (digitale) netwerk van HR24 uitgebreid is. Ik houd graag contact met hen op aandachtspunten vanuit het HR-gebied. En twijfelt u… ik zou zeggen… doen!’ 

  Rika Tulner

  Voorzitter CvB Stichting Nije Gaast

  Hulp bij jouw HR-recruitment?

  Met elke vraag over het werven van HR-medewerkers kun je terecht bij HR24. Wij kunnen je helpen door de gehele werving en selectie te verzorgen of door je op een onderdeel te ondersteunen. Ook als je gewoon even wilt kennismaken, horen wij het graag. Neem contact op met Arnold Kremer.