fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl
Home Over HR24

Over HR24

Home Over HR24

HRM-servicebureau

voor organisaties in Noord Nederland

De wereld beweegt en dat vraagt om anticipatie van organisaties en aanpassingsvermogen van medewerkers. HR24 is de brede Human Resource Management partner. Voor de uitvoering van projecten en als leverancier van professionals. Tijdelijk of structureel, voor profit en non-profit. 

HR24 beschikt voor ieder vraagstuk over ervaren specialisten op het gebied van personeelszaken. De bundeling van deze krachten bieden jou voor iedere HR uitdaging een effectieve oplossing. HR24 is daarom dé partner die organisaties in Noord Nederland voorziet van de juiste HR oplossing op het juiste moment. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent en jouw organisatie verder kan groeien. Snel en effectief. Tijd- en kostenbesparend.

Wij voeren personeelsprojecten uit en vervullen HRM vacatures.Wij verbinden en ontwikkelen HRM specialisten.

Kom in contact

Niek Witsenboer & Arnold Kremer
Eigenaren van HR24

Wat doen wij nog meer?

NVP Sollicitatiecode

HR24 is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP). Dit betekent onder meer dat HR24 de NVP Sollicitatiecode volgt tijdens W&S trajecten. Dit is de richtlijn voor een transparante en eerlijke werving- en selectieprocedure.

De NVP Sollicitatiecode vind je hier:
nvp-hrnetwerk.nl/sollicitatiecode

Erkend leerbedrijf

HR24 is erkend leerbedrijf en biedt stageplaatsen aan enthousiaste studenten zodat zij zich kunnen ontwikkelen in de praktijk en op een prettige manier kennismaken met de arbeidsmarkt. Wij zijn trots op deze erkenning en hopen voor veel mensen van waarde te zijn tijdens hun opleiding.
Lees hier meer over de stage mogelijkheden die wij bieden:
Stage mogelijkheden HR24

Donar

HR24 is lid van de Donar businessclub en supporter van de Groninger Basketbalclub. Wedstrijden van Donar zijn een beleving op zich waar wij onze relaties graag mee laten kennismaken. Wil je een keer met ons mee? Laat het weten en wie weet klap je met ons mee na
de tip off. 

www.donar.nl

VNO-NCW Noord

HR24 is aangesloten bij het noordelijke ondernemersnetwerk VNO-NCW Noord. Met meer dan 1.700 leden werken zij aan een nieuw perspectief voor een kansrijke regio. Samen willen we belangrijke onderwerpen in Den Haag bepalen en een richting geven die een breed en positief effect heeft op de de drie noordelijke provincies.
vnoncw-mkbnoord.nl

Ervaringen

Professionele partner

HR24 is een aanrader om mee te werken.

Opdrachtgever – RBO

Gewenste sollicitanten

Ons wervingsproces is geprofessionaliseerd.

       

Opdrachtgever – Oliehoorn

Prettige samenwerking

HR24 kent de markt in het Noorden van het land. 

Opdrachtgever – Nije Gaast

Kennis van zaken

Fijne aanvulling op onze eigen kennis en ervaring.

Opdrachtgever – Maak Techniek