fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Voor al je personeelszaken

Home HR-advies

Wat hebben je collega’s nodig om optimaal te functioneren en tevreden te zijn? Welke regels gelden er bij langdurige ziekte en ontslag? En wat doe je als alles goed gaat en je dit graag zo wilt houden? Bij al deze zaken kun je rekenen op HR24. Wij beschikken over de juiste expertise en HR-adviseurs, zodat we jou kunnen helpen bij al je vragen over P&O.

Hulp nodig bij personeelszaken?

Hulp bij elke personeelsvraag

Tevreden en goed functionerende medewerkers zijn belangrijk voor het succes van jouw organisatie. Maar hoe doe je dat? Zet op tijd de juiste hulp in, zodat jij kunt doen waar je goed in bent én je personeelszaken goed geregeld zijn. Met onze kennis en brede netwerk aan HR-professionals kunnen wij jou helpen. Op een manier die bij jou past, met de juiste informatie, toegesneden advies of ondersteuning bij de uitvoering. Ook kun je je personeelszaken geheel door ons laten verzorgen.
 

Wil je meer weten over wie wij zijn?

‘Personeelszaken is een geheel eigen vak, bij HR24 hebben we daar ons werk van gemaakt.’

Dé HR-adviseur op maat

Bij HR24 krijg je het advies dat bij jou past. Of het nu gaat om een vraag over transitievergoeding, advies voor een re-integratietraject of begeleiding bij de ontwikkeling van jouw organisatie, onze adviseurs geven jou een passend advies. Wij zijn extern, maar niet minder betrokken en onze inzet is geheel aan te passen aan jouw vraag. Je kunt bij ons terecht voor:

  • een HR-consult: heb je een vraag op het gebied van P&O? Dan kun je contact opnemen met onze HR-adviseurs voor advies of om te sparren over de mogelijkheden. Dit kan telefonisch of op afspraak.
  • HR-medewerker op afroep: heb je af en toe iemand nodig die met je meedenkt of werkzaamheden voor je uitvoert? HR24 is voor jou graag de externe HR-medewerker die klaarstaat om bij te springen wanneer jij dat nodig hebt.
  • Interim HR-medewerker: heb jij voor een bepaalde tijd een medewerker nodig voor P&O die fulltime of parttime tot je beschikking staat? Ongeacht je vraag kunnen wij bij HR24 zorgen voor de oplossing.

Bij HR24 ben je altijd verzekerd van hulp bij je personeelszaken, op het moment en de manier die jij wilt. Heb je toch behoefte aan een andere vorm van ondersteuning? Neem contact met ons op, wij horen graag hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onze HR-adviseurs

Anita Fronczek

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Anita is persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. In arbeidsmediation richt zij zich op arbeidsconflicten en pesten op de werkvloer. Hierbij helpt zij mensen het beste uit zichzelf te halen. Anita wordt ook ingezet als coach bij persoonlijke ontwikkelingen en relatie problematiek.

Arnold Kremer

Werkgeversadviseur

Arnold is medeoprichter en eigenaar van HR24. Hij verbindt vraag en aanbod op het gebied van HRM in Noord-Nederland. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, hij zorgt voor de inzet van de juiste professional en helpt HR potentials ontwikkelen.

Astrid Hoekstra

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Astrid helpt bij gedoe op de werkvloer en is met haar allround HR en juridische achtergrond snel inzetbaar bij een (dreigend) conflict. Zij streeft naar een gezamenlijke oplossing voor beide partijen en werkt altijd onafhankelijk, respectvol en integer.

Jacobus Okkema

Drijfveren specialist

Jacobus bevordert samenwerking en zorgt dat teamleden elkaar beter begrijpen en effectiever communiceren. Hij adviseert, coacht en traint leidinggevenden en medewerkers om zo werkgeluk te verhogen en aan te spreken op zelfregie.

Margreet Kors

NIP arbeids- en organisatiepsycholoog

Margreet richt zich op de gezondheid van zowel de mens als de organisatie. Speerpunten zijn duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap. Ook voert Margreet selectie- en ontwikkelassessments uit.

Jelmer Baken

Onderzoekspecialist
Medewerkerstevredenheid

Tevreden medewerkers zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Om te kunnen werken aan medewerkerstevredenheid is het belangrijk dat je regelmatig toetst of je op de goede weg bent. Jelmer helpt bij het uitvoeren van deze (periodieke) onderzoeken.

Eddie Bongers

Sr. HRM adviseur

Eddie is een zeer ervaren (interim) HR adviseur met ervaring in diverse sectoren. Soms ter overbrugging maar meestal in het kader van verandering en ontwikkeling. Hij is strategisch en tactisch betrokken en beschikt over een uitstekende sociale antenne.

Annemieke v/d Steen

Trainer & coach

Annemieke is gecertificeerd DISC, 12 Driving Forces en EQ consultant. Als ervaren trainer en coach helpt zij leidinggevenden en medewerkers tijdens hun ontwikkeling. Dit bevordert sfeer en vertrouwen wat weer ten goede komt aan de prestaties.

Niek Witsenboer

Adviseur recruitment

Niek is vennoot van HR24 en gespecialiseerd in recruitment & arbeidsmarktcommunicatie. Afgelopen jaren heeft hij honderden vacatures succesvol vervuld. Hierdoor weet hij als geen ander de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden.

Veronique Tjong-A-Sie

Geregistreerd verzuimbegeleider

Veronique is register case- en caremanager en helpt organisaties bij de inzetbaarheid van verzuimende medewerkers. Dit kan gaan om terugkeer op de eigen werkplek (Spoor 1) of buiten de organisatie (Spoor 2). Het vinden van nieuw werkgeluk is altijd het uitgangspunt.

Natascha Russchen

Veiligheidsdeskundige

Natascha is veiligheidskundige en verzorgt jouw Risico Inventarisatie (RI&E). Dankzij haar herken je de risico’s in jouw bedrijf, hoef je niets zelf uit te zoeken, leer je wat nodig is om aan de wet te voldoen en voorkom je ongevallen en verzuim.

Arjan Pruim

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Arjan Pruim is medeoprichter van HR24 en houdt zich nu vooral bezig met de regie op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Hij helpt werkgevers om een toekomstgericht gesprek te kunnen voeren met medewerkers over duurzame inzetbaarheid.

Klantervaring

‘HR24 is al jaren onze recruitmentpartner en altijd succesvol bij het vinden van nieuwe medewerkers. Fijn om een partij te hebben die weet wat je zoekt en hoe de arbeidsmarkt werkt. Voorheen deden we het altijd zelf maar daar kan ik mij nu niks meer bij voorstellen. Flexibel, vriendelijk en resultaatgericht, HR24 past goed bij ons.’

Minke Oosterhof

Directeur Pharma Dynamic

Vacatures en sollicitanten

Hoe bereik je potentiële kandidaten? En hoe zorg je ervoor dat ze de kwaliteit in huis hebben die jij zoekt? Voor advies en vragen over het optimaliseren van jouw arbeidsmarktcommunicatie kun je bij ons terecht.

Tevreden medewerkers

Tevreden medewerkers leveren betere resultaten en zijn minder vaak ziek. Maar hoe zorg je dat iedereen gezond en met plezier zijn werk kan doen? Wij kunnen je helpen met duurzame inzetbaarheid.

Ziekte en re-integratie

Hoe voorkom je arbeidsgerelateerd verzuim? Hoe kun je een langdurig zieke medewerker het beste helpen? En welke verplichtingen heb je als werkgever? HR24 helpt je graag met advies en praktische uitvoering bij verzuimbeheersing.

Een gezonde organisatie

Effectief samenwerken, talenten benutten en meebewegen met de tijd zijn fundamenteel voor een krachtige organisatie. Maar hoe bereik je dat? Wij zorgen voor ondersteuning op het gebied van organisatieontwikkeling.

Ontslag en transitie

Ontslag is ingrijpend, maar soms ook onvermijdelijk. Hoe kun je je oud-medewerker zo goed mogelijk helpen? En welke regels gelden er? Bij HR24 vind je de juiste hulp om outplacement in harmonie uit te voeren.

Hulp nodig bij personeelszaken?

Of het nu gaat over verzuim, ontslag of een vacature, je kunt met elke vraag bij ons terecht. Vul het formulier in en je ontvangt gauw een vrijblijvende reactie. Of neem telefonisch contact met ons op. Arnold Kremer staat je graag te woord.

Waarmee kunnen we je helpen?

    Spamfilter: