fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Hét HR-netwerk voor Noord-Nederland

Home HR-professionals

Ben jij beschikbaar voor een HR-vacature of opdracht, of wil je werken aan je loopbaan? Sluit je dan aan bij het netwerk van HR24. Wij hebben uiteenlopende vacatures bij aansprekende opdrachtgevers in Noord-Nederland en organiseren activiteiten waarmee jij in ontwikkeling blijft. Ben je benieuwd? Maak kennis met wat HR24 jou te bieden heeft.

Sluit je aan bij ons netwerk!

Netwerk voor HR-professionals

Als professional of potential vind je bij HR24 alles wat jij nodig hebt voor je loopbaan in HR. Wij beschikken over een breed netwerk aan opdrachtgevers en professionals in Noord-Nederland. Wil jij hier onderdeel van worden? Kom gauw langs voor een kennismaking, dan bespreken we samen jouw wensen en mogelijkheden. Daarna houden we je op de hoogte van interessante opdrachten en HR-vacatures, en van activiteiten, waarmee jij bij blijft op het gebied van HRM.

Schrijf je in bij HR24

  • Vergroot je professionele netwerk
  • Ontvang aansprekende vacatures
  • Werk actief aan je loopbaan in HR
  • Deel je kennis en ervaring met vakgenoten

Wil je meer weten over wie wij zijn?

‘Jezelf ontwikkelen door uitdagende opdrachten en contact met andere HR-professionals, dat doe je bij HR24.’

Ervaringen van andere professionals

Een plezierige ervaring!

Arnold en Niek zorgen voor een deskundig en professioneel proces waarbij je je als kandidaat op je gemak voelt. Afspraak is Afspraak.

Marjolijn de Kok-Laumans

Prettig en professioneel

De samenwerking met Arnold heb ik als uiterst prettig en professioneel ervaren. Hij is helder en to the point in zijn communicatie.

Eddie Brongers

Boeiende bijeenkomsten

Een mooie manier om mensen uit het HR vak te ontmoeten die met dezelfde vraagstukken bezig zijn. Fijn dat HR24 dit organiseert.

Shelley Som

Doorgroeien als HR-professional

HRM is een prachtig vak. Het is altijd in ontwikkeling en daarom is het goed om als HR-professional mee te blijven groeien. Bij HR24 organiseren we verschillende activiteiten om je hierbij te helpen. We delen onze opgebouwde kennis en ervaring met ons netwerk, om van elkaar te leren en om ons samen te ontwikkelen in ons vak. Doe mee, je bent van harte welkom.

Kennissessies

Wil jij je kennis vergroten? Voor ons netwerk organiseren we regelmatig kennissessies, waarbij we op een belangrijk HRM-onderwerp de diepte ingaan. Een gastspreker neemt je mee in het onderwerp, zodat jij daarna weer helemaal op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in HRM.

HR-coaching

Heb jij af en toe behoefte aan een klankbord of een coach? Dan kunnen we jou helpen met ons coachingstraject. Wij hebben meerdere ervaren HR-coaches met wie jij 1-op-1 in alle vertrouwen de zaken kunt bespreken waar jij tegenaan loopt in je werk.

Intervisie

Gedachten en inzichten uitwisselen met je HRM-vakgenoten is ontzettend waardevol, en fijn. Daarom houden wij intervisiebijeenkomsten, waar je met elkaar een case bespreekt. Dat draagt bij aan je vakinhoudelijke ontwikkeling, levert je nieuwe inzichten op en is goed voor je netwerk.

Deel worden van het HR24-netwerk?

Wil je via HR24 aan de slag bij een mooie organisatie in Noord-Nederland, of wil je je via onze activiteiten blijven ontwikkelen in het HR-vak? Sluit je aan bij ons netwerk van HR-professionals. Wil je graag eerst eens kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. Niek Witsenboer spreekt je graag.

Meld je aan voor een kennismaking

    Professional of Potential?*

    Geïnteresseerd in (meerdere opties mogelijk)

    Spamfilter: