fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Referenties

Home Referenties

Onze succesverhalen

Bij HR24 zijn we meer dan alleen een HR-bemiddelings- en adviesbureau; we zijn een team dat echt om onze klanten geeft. We begrijpen dat elke klant uniek is, met zijn eigen uitdagingen en doelen. Daarom zijn we zo enthousiast om je onze referenties te laten zien. Hier delen we de verhalen van klanten die we hebben geholpen. Hun ervaringen laten niet alleen zien wat we doen, maar ze zijn ook vol inspiratie en inzichten.

Of het nu ging om het stroomlijnen van HR-processen of het ontwikkelen van strategieën voor talentbeheer, wij stonden klaar om te helpen. Onze klanten hebben mooie resultaten behaald, en dat is iets waar we ontzettend trots op zijn. Hun succesverhalen zijn een weerspiegeling van onze inzet en passie voor HR.

We hopen dat je net zoveel inspiratie uit deze verhalen haalt als wij. Dus neem een kop koffie, ga er lekker voor zitten en ontdek hoe wij samen met onze klanten mooie dingen hebben bereikt. Wie weet, misschien ben jij wel de volgende in dit succesverhaal!

Een nieuw HR-Team voor Astron

Astron, een toonaangevende organisatie in astronomisch onderzoek, zocht een nieuw HR-team. HR24 heeft met succes een dynamisch en deskundig HR-team samengesteld, dat perfect past bij de unieke behoeften en cultuur van Astron. Deze samenwerking onderstreept de expertise van HR24 in het nauwkeurig matchen van HR-professionals met specifieke organisatiebehoeften.

Lees meer >>

Werving professionals voor Farmakander

Voor Farmakander, een innovatieve speler in de farmaceutische sector, verzorgde HR24 de werving van gespecialiseerde HR-professionals. Dankzij hun uitgebreide netwerk en diepgaande kennis van de HR-branche vond HR24 snel de juiste kandidaten die de groei en ontwikkeling van Farmakander ondersteunden, wat de effectiviteit van HR24 in de sector bewijst.

Lees meer >>

De perfecte match voor Health2Work

Health2Work, gespecialiseerd in ergonomische oplossingen, zocht een HR-Adviseur die past bij hun bedrijfscultuur en ambities die zij voor ogen hadden. HR24 blonk uit in deze taak door een ideale kandidaat voor deze vacature te vinden, wat de vaardigheden van HR24 benadrukt in het begrijpen van zowel de zakelijke behoeften als de culturele nuances van hun klanten.

Lees meer >>