fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Werving HR-professionals Farmakander

Home Referenties Werving HR-professionals Farmakander

Farmakander, een groep van bedrijven met de ambitie om de meest vooruitstrevende farmaceutische organisatie in Noord-Nederland te worden, staat bekend om haar toewijding aan het ontzorgen van zorgprofessionals in het logistieke proces van medicijnen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. HR24 heeft Farmakander geholpen bij het vinden van meerdere HR-collega’s.

Het verhaal van Farmakander

“Onze HR-afdeling speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de verschillende bedrijven binnen onze groep. Toen we op zoek waren naar getalenteerde HR-professionals zochten we een partij die ons kon ondersteunen. Hieruit volgde een succesvolle samenwerking met HR24.

In eerste instantie hebben we nog zelf geprobeerd om kandidaten te werven voor onze vacature. Dit leverde echter geen geschikte match op. Wel werd de workload steeds groter. Dankzij een collega werden we geattendeerd op HR24. Het eerste contact voelde meteen goed. De gestelde vragen waren relevant en gaven ons het vertrouwen dat we te maken hadden met een professionele partner die onze uitdaging goed begreep.

Oorspronkelijk zochten we één nieuwe HR-collega. Echter, door veranderingen binnen onze organisatie heeft HR24 ons geholpen bij het vinden van maar liefst drie nieuwe HR-collega’s.

Ik zou HR24 ten zeerste aanbevelen aan andere bedrijven omdat ik duidelijk merk dat ze gespecialiseerd zijn in HR en beschikken over een groot netwerk. HR-professionals weten HR24 moeiteloos te vinden, hierdoor hebben ze een groot bereik in de doelgroep. Hun ervaring in de bemiddeling zorgt voor een snelle en efficiënte procedure.”

Hidde Botma, HR-manager bij Farmakander

De beleving van een kandidaat

“Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan heb ik slechts een handvol sollicitatiegesprekken gevoerd. Het eerste gesprek was bij HR24 met Rob, en dat verliep uiterst plezierig. Hij creëerde meteen een ontspannen sfeer en wist veel te vertellen over de vacature en het bedrijf. De verdere communicatie verliep even soepel. Zo kreeg ik snel feedback na het sollicitatiegesprek en ontving ik via WhatsApp snel een update. Na mijn indiensttreding informeerde hij hoe mijn eerste dagen verliepen. Deze persoonlijke aandacht en betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren.”

Hulp nodig bij personeelszaken?

Of het nu gaat over verzuim, ontslag of een vacature, je kunt met elke vraag bij ons terecht. Neem telefonisch contact met ons op, Arnold Kremer staat je graag te woord.