fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

De perfecte match voor Health2Work

Home Referenties De perfecte match voor Health2Work

Health2Work, een vooraanstaande speler op het gebied van ergonomie in Nederland, zocht een HR-Adviseur. Lees hier hoe HR24 heeft geholpen bij het vinden van de ideale kandidaat die perfect aansluit bij de bedrijfscultuur en ambities van Health2Work uit Surhuisterveen.

Ergonomie expertise in Nederland

Heine de Bruin, Algemeen Directeur van Health2Work: “Onze organisatie, met 50 medewerkers over 4 vestigingen in Nederland en België, heeft zich enorm ontwikkeld en had behoefte aan een professionele HR-adviseur. Toen we in contact kwamen met HR24, realiseerden we ons al snel dat we een gemeenschappelijke basis hadden. Onze waarden en ambities sluiten goed aan. Samen kregen we helder wat we nu echt zochten in een HR-adviseur. Dit leverde een wervende en passende vacaturetekst op.”

Een perfecte match

“Wat HR24 onderscheidt in de werving, is hun specifieke netwerk binnen het HR-werkveld. In vergelijking met algemene wervingsbureaus wist HR24 precies de juiste kandidaten te bereiken.

Bovendien begreep HR24 niet alleen de harde functie-eisen voor de HR-positie, maar ook het belang van een persoonlijkheid die past bij  de bedrijfscultuur van Health2Work. Als MKB-bedrijf met specifieke verwachtingen van een HR-adviseur, was dit inzicht van onschatbare waarde.” 

Wij bevelen andere organisaties van harte aan om met HR24 samen te werken, omdat ze:

  • Een groot en specifiek bereik binnen de HR-doelgroep hebben.
  • Niet alleen kijken naar de harde functie-eisen, maar ook naar de person-organization fit.
  • Dankzij kennis van het werkveld en het scherpe tarief heeft HR24 ons ontzorgd in het werven en selecteren van een passende HR-Adviseur.

De ervaring van de kandidaat

“Met een achtergrond in de uitzendbranche zocht ik naar mijn volgende stap als HR-Adviseur. Tijdens onze eerste ontmoeting merkte ik al dat ze niet alleen naar mijn professionele achtergrond keken, maar ook naar wie ik als persoon ben. Tijdens de procedure werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Zelfs na mijn start bleef het contact bestaan. Een bezoek op kantoor om te zien hoe het in de praktijk verliep toont hun betrokkenheid.”

Kies voor succes

Bij HR24 zijn we trots op onze rol als matchmaker tussen organisaties en HR-talent. Onze samenwerking met Health2Work toont aan hoe de juiste mensen een organisatie kunnen versterken. 

Wil je net zoals Health2Work de juiste HR-professional vinden die jouw team versterkt en je organisatie laat groeien? HR24 is dé wervingspartner voor HR-vacatures. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat HR24 voor jou kan betekenen.

Hulp nodig bij personeelszaken?

Of het nu gaat over verzuim, ontslag of een vacature, je kunt met elke vraag bij ons terecht. Neem telefonisch contact met ons op, Arnold Kremer staat je graag te woord.