fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Een aantal weken geleden vond het netwerkevenement plaats voor tweedejaars studenten van de Hanze opleiding HRM. Op een super locatie (Energy Barn) gingen studenten met opdrachtgevers in gesprek over de door hen ontwikkelde prototypes.

Aan onze consultant Rob de eer om deze middag te openen. Met als overkoepelend thema ‘Future of Work’ heeft hij iets verteld over de toekomst van HR & Recruitment die een aantal uitdagende transformaties met zich meebrengt:

​​➢ Transformatie van HR naar een Business ‘Shaper’.

➢ Upskilling en Reskilling van de Workforce.

➢ ‘Outside the Box’-strategie voor Werving en Retentie.

Benieuwd naar wat meer uitleg bij bovenstaande punten? Lees dan eens dit interessante artikel: https://lnkd.in/e6iMfUZk

Wij kijken nu al voortdurend naar hoe we creatief met werving om kunnen gaan en helpen hier dan ook onze klanten mee. Rob zegt hierover: “Leuk om de studenten meteen wat voorbeelden uit de praktijk te geven over hoe je bijvoorbeeld een ‘Outside the Box’- strategie voor werving kunt vormgeven. Software van bijvoorbeeld Swipe4Work of Equalture helpen – naar mijn mening – hier enorm bij!”