fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Ontdek tijdens deze kennissessie het belang van slaap en beweging. Meld je hier snel aan voor deze bijeenkomst,

Slaap en beweging zijn cruciaal voor het welzijn van de werknemer, in het dagelijkse leven en op de werkvloer. Een gezonde en fitte werknemer is duurzaam inzetbaar en heeft een hogere arbeidsproductiviteit.

In een wereld die altijd ‘aan’ lijkt te staan, waar deadlines en verantwoordelijkheden nooit lijken te eindigen, is het essentieel om te begrijpen hoe we onze energie in balans houden!

Op de werkvloer, waar lange periodes van zitten en gebrek aan beweging vaak de norm zijn, is het cruciaal om de focus te verleggen naar het behoud van energie. Sta op, strek je uit en laat ons samen ontdekken hoe kleine bewegingen gedurende de dag een groot verschil kunnen maken voor jouw energieniveau en algeheel welzijn. Laat je inspireren om actief te blijven en de energie te behouden die je nodig hebt om te floreren, zowel op het werk als daarbuiten!

Gastsprekers: Monique Kremer en Renske van der Wouw

Monique Kremer is slaaptherapeut en eigenaar van Beter slapen kun je leren. Zij begeleidt mensen naar een betere slaap en meer energie.

Renske Van de Wouw is oprichtster van The Work Flow, hét bedrijf dat gezondheid op de werkvloer aanpakt! Ontstaan vanuit haar achtergrond als fysiotherapeut is ze op een missie om een nieuwe gezonde standaard te creëren voor werkend Nederland.