fbpx

Kennissessie HR24

Kennissessie Energiemanagement, het belang van slaap en beweging

LET OP: Slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

WANNEER?

4 April
14:00 – 17:00

WAAR?

The Rock
Atoomweg 6b Groningen

Onderwerp

Energiemanagement

Over deze kennissessie

Slaap en beweging zijn cruciaal voor het welzijn van de werknemer, in het dagelijkse leven en op de werkvloer. Een gezonde en fitte werknemer is duurzaam inzetbaar en heeft een hogere arbeidsproductiviteit.

In een wereld die altijd ‘aan’ lijkt te staan, waar deadlines en verantwoordelijkheden nooit lijken te eindigen, is het essentieel om te begrijpen hoe we onze energie in balans houden!

Op de werkvloer, waar lange periodes van zitten en gebrek aan beweging vaak de norm zijn, is het cruciaal om de focus te verleggen naar het behoud van energie. Sta op, strek je uit en laat ons samen ontdekken hoe kleine bewegingen gedurende de dag een groot verschil kunnen maken voor jouw energieniveau en algeheel welzijn. Laat je inspireren om actief te blijven en de energie te behouden die je nodig hebt om te floreren, zowel op het werk als daarbuiten!

Claim hier je gratis deelname!

HR24 Kennissessie

Organisatoren & sprekers

Arnold Kremer

Arnold Kremer

Niek Witsenboer

Niek Witsenboer

Rob Lode

Rob Lode

Renske v.d. Wouw

Renske v.d. Wouw

Monique Kremer

Monique Kremer

Gastsprekers: Monique Kremer en Renske van der Wouw

Monique Kremer is slaaptherapeut en eigenaar van Beter slapen kun je leren. Zij begeleidt mensen naar een betere slaap en meer energie.

Renske Van de Wouw is oprichtster van The Work Flow, hét bedrijf dat gezondheid op de werkvloer aanpakt! Ontstaan vanuit haar achtergrond als fysiotherapeut is ze op een missie om een nieuwe gezonde standaard te creëren voor werkend Nederland.

Onze reviews

Veelgestelde vragen

Ik wil graag met een collega komen, is dat mogelijk?
Dat is zeker mogelijk, zo lang je tijdens het aanmelden maar eventjes aangeeft dat je een collega meeneemt.
Wat levert deze kennissessie mij op?

Je leert praktische tips over Energiemanagement en het belang van slaap en beweging. Bovendien weet je na deze kennissessie hoe dit binnen de HR in de dagelijkse praktijk kan worden toegepast.

Kan ik ook 1-op-1 in gesprek met de sprekers?

Na afloop van de bijeenkomst is er de mogelijkheid op 1-op-1 al je vragen te stellen aan de sprekers.

Meld je aan voor onze gratis kennissessie

Ben jij aanwezig bij onze kennissessie met handige tips en tricks voor HR-professionals? Meld je dan snel aan via de onderstaande knop, want er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar!