fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Hoe ga jij om met verschillende generaties op de werkvloer?

Op 1 februari nodigen wij HR-professionals uit voor een kennissessie die dieper ingaat op de dynamiek van verschillende generaties op de werkvloer. In een steeds diverser wordende arbeidsmarkt is het begrijpen en effectief omgaan met generatieverschillen van grote waarde.

Meld je hier aan

Heb jij wel eens gekeken vanuit het generatieperspectief? We bevinden ons namelijk met 5 generaties op de werkvloer met specifieke kwaliteiten en een eigen kijk op leven en werk. Wat betekent dit voor de samenwerking tussen de verschillende generaties?

Wat kun je verwachten?

In deze interactieve kennissessie krijg je inzicht in de 5 generaties op de werkvloer. Ook gaan we met elkaar in gesprek welke verschillen en overeenkomsten we tegenkomen en hoe we elkaar kunnen versterken en meer verbinding kunnen ervaren. En welke rol HR hierin kan spelen.

  • Datum: 1 Februari
  • Tijd: 14:00 – 17:00
  • Locatie: The Rock, Atoomweg 6b, Groningen

Gastspreker: Kim Olthof

Kim is loopbaan- en ontwikkelcoach voor Young Professionals. Ze helpt twintigers en dertigers om meer GroeiGeluk te ervaren. Te vertrouwen op hun gevoel en om nieuwe inzichten te krijgen zodat ze vol zelfvertrouwen keuzes kunnen maken. De afgelopen jaren heeft Kim zich verdiept in het boeiende thema generaties en helpt ze de werkende generaties in organisaties om de generatiekloof te overbruggen en verbinding te vergroten.