fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Speciaal HR-professionals waarbij duurzame inzetbaarheid en werkgeluk hoog op de agenda staat. Wil jij weten hoe jouw organisatie kan bijdragen aan de vitaliteit van de 45+ vrouw? Meld je dan snel aan!

 

De kennissessie wordt verzorgd door Christina Menses. Zij is naast HR-adviseur ook vitaliteits-coach Vrouw & Overgang en verzorgt al jaren workshops voor leidinggevenden, HR-professionals en ervaringsdeskundigen. In deze kennissessie deelt ze haar kennis en tips om vrouwen te helpen de overgangsperiode door te komen en hun werkplezier te behouden. Mis deze kans niet om meer te leren over deze belangrijke fase in het leven van een vrouw en meld je hier aan.

WANNEER: 22 Juni, 13:00 – 16:00 uur

WAAR: The Rock, Atoomweg 6b Groningen

 

“Wij hebben meerdere keren de workshop ‘Werkend door de overgang’ aangeboden. Ook de workshop voor leidinggevenden is zinvol! Soms wijzen klachten op ‘burnout’ en is het de overgang!”

Susanne Ruiter

Specialist Verzuim en Inzetbaarheid

’s Heeren Loo, De Noorderbrug

 

‘Door de workshops krijgen de deelnemers meer inzicht in hoe lichaam en geest veranderen tijdens de overgang en welke invloed dit kan hebben op hun inzetbaarheid. Christina is betrokken en maakt de workshops interactief. Ze geeft praktische tips en handvatten voor het omgaan met de uitdagingen die de overgang met zich meebrengt op de werkvloer. De workshops dragen bij aan het vergroten van het bewustzijn en begrip rondom dit onderwerp binnen onze organisatie.’

Hèlen Sanders

Bedrijfsmaatschappelijk werker

UMCG, afdeling Arbeid & Gezondheid