fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

We hebben wederom leuk nieuws! Per april hebben we het team mogen versterken met Fenna. Fenna gaat bij ons werken in de rol van HR-consultant. Dit betekent dat ze onze klanten gaat helpen met operationele, tactische en strategische vraagstukken die spelen op de HR-afdelingen van onze klanten.

 

Hieronder stellen we Fenna aan je voor:

Hey Fenna, leuk dat je je hebt aangesloten bij HR24. Wat moet de lezer van je weten?

Mijn naam is Fenna van der Velde. Ik woon in Groningen maar ik ben opgegroeid in een dorp naast Drachten. In Friesland dus. In Groningen heb ik met veel plezier de opleiding HRM gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik veel praktijkervaring in verschillende sectoren op mogen doen en ook na het afronden van mijn studie heb ik dit voortgezet. Ik zou mijzelf omschrijven als een harde werker, iemand die analytisch sterk is en rustig blijft onder stressvolle situaties. Daarnaast vind ik persoonlijk contact in mijn werk erg belangrijk.

Hoe ben je zo bij HR24 uitgekomen?

Via de HR Kennissessies! Wat ik prettig vind aan HR24 is dat ze zich naast bemiddeling en advies ook bezighouden met de ontwikkeling van HR-professionals. Vorig jaar heb ik een aantal kennissessies bezocht over interessante en actuele HR-onderwerpen. Ik heb het contact met Arnold, Rob en Niek als heel prettig ervaren. Na een aantal gesprekken waarin ik mijn wens heb uitgesproken om via detachering mijn carrière voort te zetten, ben ik op 11 april gestart met mijn eerste opdracht bij FPC Drs. S. van Mesdag in Groningen.

Wat zijn je persoonlijke doelen?

Voor mij is werkplezier het allerbelangrijkste. Daarnaast wil ik mij verder ontwikkelen als een allround HR-professional. Bij HR24 krijg ik de mogelijkheid om verschillende HR-werkzaamheden uit te voeren. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mij in te zetten voor verschillende organisaties in (Noord-)Nederland!