fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

HR24 Kennissessie: ‘Onboarding’ 

Na twee succesvolle edities in januari doen we het gewoon nog een keer! Meld je hier aan.

In samenwerking met Margreet Tijms van Fiducie HRD organiseren we op 23 maart een kennissessie over het thema Onboarding.

Over deze kennissessie

Hoeveel tijd en energie steek jij in de werving en selectie van nieuwe medewerkers? En als ze binnen zijn? Hoe zorg je dan dat ze goed landen, jullie cultuur leren kennen en echt onderdeel worden van het team? De gemiddelde HR afdeling is heel druk met het vinden van nieuwe medewerkers, maar verliest ze daarna uit het oog. Jammer, aangezien 86% van de nieuwe medewerkers binnen een half jaar besluit of ze blijft of vertrekt. En 35% vertrekt binnen 2 jaar. Als je je dan realiseert dat het een bruto jaarsalaris kost om een medewerker te vervangen, is onboarding een onderwerp dat boven aan je agenda moet staan. 

Maar hoe pak je dat nou aan? Hoe zorg jij voor een vliegende start van jouw nieuwe medewerker?

Gastspreker: Margreet Tijms van Fiducie HRD

“In het afgelopen jaar was ik projectleider voor onboarding bij de gemeente Groningen en de Hanzehogeschool. Daarnaast geef ik trainingen in succesvolle onboarding voor ICM. Wat mij betreft draait onboarding om drie dingen; de basis op orde, goed verwachtingsmanagement én om plezier. In deze kennissessie neem ik jullie graag mee in hoe je dat aanpakt. En we gaan samen aan de slag! Je gaat naar huis met drie concrete acties om jullie onboarding (nog) beter en leuker te maken.”

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus claim nu je gratis deelname via deze pagina: https://hr24.nl/kennissessie-onboarding/