fbpx

Kennissessie HR24

‘Onboarding’ met Margreet Tijms van Fiducie HRD

LET OP: Slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

WANNEER?

23 Maart
14:00 – 17:00

WAAR?

The Rock
Atoomweg 6b Groningen

Onderwerp

Onboarding

Over deze kennissessie

Hoeveel tijd en energie steek jij in de werving en selectie van nieuwe medewerkers? En als ze binnen zijn? Hoe zorg je dan dat ze goed landen, jullie cultuur leren kennen en echt onderdeel worden van het team? 

De gemiddelde HR afdeling is heel druk met het vinden van nieuwe medewerkers, maar verliest ze daarna uit het oog. Jammer, aangezien 86% van de nieuwe medewerkers binnen een half jaar besluit of ze blijft of vertrekt. En 35% vertrekt binnen 2 jaar. Als je je dan realiseert dat het een bruto jaarsalaris kost om een medewerker te vervangen, is onboarding een onderwerp dat boven aan je agenda moet staan. 

Maar hoe pak je dat nou aan? Hoe zorg jij voor een vliegende start van jouw nieuwe medewerker?

De sessie is vol! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

HR24 Kennissessie

Organisatoren & sprekers

Arnold Kremer

Arnold Kremer

Niek Witsenboer

Niek Witsenboer

Margreet Tijms

Margreet Tijms

Gastspreker: Margreet Tijms van Fiducie HRD

“In het afgelopen jaar was ik projectleider voor onboarding bij de gemeente Groningen en de Hanzehogeschool. Daarnaast geef ik trainingen in succesvolle onboarding voor ICM. Wat mij betreft draait onboarding om drie dingen; de basis op orde, goed verwachtingsmanagement én om plezier.”

“In deze kennissessie neem ik jullie graag mee in hoe je dat aanpakt. En we gaan samen aan de slag! Je gaat naar huis met drie concrete acties om jullie onboarding (nog) beter en leuker te maken.”

Onze reviews

Een plezierige ervaring!

Arnold en Niek zorgen voor een deskundig en professioneel proces waarbij je je als kandidaat op je gemak voelt. Afspraak is Afspraak.

Marjolijn de Kok-Laumans

Prettig en professioneel

De samenwerking met Arnold heb ik als uiterst prettig en professioneel ervaren. Hij is helder en to the point in zijn communicatie.

Eddie Brongers

Boeiende bijeenkomsten

Een mooie manier om mensen uit het HR vak te ontmoeten die met dezelfde vraagstukken bezig zijn. Fijn dat HR24 dit organiseert.

Shelley Som

Veelgestelde vragen

Ik wil graag met een collega komen, is dat mogelijk?

Dat is zeker mogelijk, zo lang je tijdens het aanmelden maar eventjes aangeeft dat je een collega meeneemt.

Wat levert deze kennissessie mij op?

Tijdens deze kennissessie ontvang je praktische tips voor HR-professionals over de gevolgen van financiële onrust bij werknemers. Je leert hoe je deze problemen kan leren herkennen en welke stappen je kunt zetten richting een passende oplossing.

Kan ik ook 1-op-1 in gesprek met de sprekers?

Na afloop van de bijeenkomst is er de mogelijkheid op 1-op-1 al je vragen te stellen aan de sprekers.

Meld je aan voor onze gratis kennissessie

Ben jij aanwezig bij onze kennissessie met handige tips en tricks voor HR-professionals? Meld je dan snel aan via de onderstaande knop, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!