fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

HR24 Kennissessie: ‘eHealth en HR, een onontgonnen terrein’ 

De vijfde kennissessie voor 2023 is gepland!  Meld je hier aan.

In samenwerking met FiveSteps organiseren we op 1 november een kennissessie over het thema eHealth.

Over deze kennissessie

Bijna 18% van de Nederlandse werknemers heeft burn-out klachten. Bijna twee derde van de werknemers durft niet voor hun mentale problemen uit te komen. Hoe kan eHealth helpen om grip te krijgen op stress?

Binnen de (geestelijke) gezondheidszorg worden eHealth-toepassingen al jarenlang effectief ingezet als behandelinterventie. Door toenemende werkdruk en steeds hogere maatschappelijke verwachtingen neemt de uitval door psychosociale arbeidsbelasting in vrijwel elke sector toe.

“Waarom is er dan nog zo weinig bekend over eHealth binnen HR?” vroegen de mannen en vrouwen van FiveSteps zich af. Ze gingen op onderzoek uit en ontwikkelden online interventies die de mentale veerkracht van medewerkers kunnen vergroten. Een mooie zoektocht, waar ze je op 1 november graag deelgenoot van maken. Over de achtergrond van eHealth en hoe dit toe te passen in het dagelijks leven op de werkvloer.

Gastsprekers: Jona, Sjoerd en Stieneke van FiveSteps

Oprichters van FiveSteps, Sjoerd van Dekken en Jona Mol nemen jullie samen met GZ-psycholoog Stieneke Karssies op interactieve wijze mee in de wereld van de eHealth.

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus claim nu je gratis deelname via deze pagina: https://hr24.nl/kennissessie-e-health-en-hr-een-onontgonnen-terrein/