fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Leuk nieuws! Per 1 februari hebben we het team versterkt met een nieuwe collega. Rob gaat bij ons werken in de rol van Recruitment Consultant. Dit betekent dat hij HR-professionals gaat helpen die een stap willen maken in hun carrière in Noord-Nederland. 

Hieronder een paar brandende vragen voor hem!

Vertel eens Rob, wie ben jij?

Mijn naam is Rob, ben 27 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Vlagtwedde. Inmiddels al wel behoorlijk wat jaren woonzaam in de stad Groningen. In 2012 ben ik begonnen aan de Hanzehogeschool waar ik HRM gestudeerd heb en daarna door aan de Universiteit waarin ik een master in Change Management heb afgerond. Ik zou mijzelf omschrijven als vriendelijk, positief en behulpzaam.

We zien dat je na je studie bent blijven plakken in Groningen. Vinden wij mooi natuurlijk! Maar hoezo niet vertrokken naar de Randstad?

Goede vraag! Veel van mijn studievrienden zitten namelijk nu in Utrecht of Amsterdam. Ik wilde juist heel graag hier in het Noorden blijven. Naast dat Groningen natuurlijk de leukste stad van het land is kom ik uit de provincie en heb ik dus al mijn familie hier. Ook zag ik met name tijdens mijn tijd aan de Universiteit dat veel studenten, zonder echt goed onderzoek te doen, al snel richting de Randstad trekken als ze eenmaal gaan werken. Ergens logisch omdat in die regio natuurlijk meer grote bedrijven gevestigd zijn, maar ook ergens zonde vind ik! Er zijn namelijk zo ontzettend veel mooie bedrijven hier en er liggen heel veel kansen. Dit is dus ook gelijk één van de punten waar ik mij voor wil inzetten. Jonge HR potentials laten zien wat de mogelijkheden zijn in het Noorden. En tegelijkertijd organisaties hier in het Noorden helpen met het versterken van hun zichtbaarheid. 

Hoe ben je zo bij HR24 terechtgekomen?

Ongeveer twee jaar geleden ben ik het recruitment vak ‘ingerold’ en kwam ik er achter dat ik enorm veel plezier had in het oprecht helpen van mensen naar een volgende stap. Ik merkte ook dat ik het heel belangrijk vond om mensen te helpen in een sector waar ik van nature veel interesse in heb. Met de studies HRM en Change Management was het dus logisch dat HR24 op mijn pad kwam!

Wat kom je bij ons brengen?

Kandidaten kunnen van mij verwachten dat ze aan mij een oprechte, eerlijke en transparante gesprekspartner zullen hebben. In de wondere wereld van recruitment komt het nog wel eens voor dat er op een onpersoonlijke wijze gehandeld wordt. Dit probeer ik anders te doen. Een voorbeeld hiervan is dat ik in mijn benadering veel gebruik maak van video. Daarbij zie ik recruitment echt als een lange termijn spel en zet ik vol in op kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Verder heb ik natuurlijk heel veel zin om samen met Niek en Arnold verder te bouwen aan het bedrijf, hard te werken, veel te leren en bovenal heel veel lol en plezier met elkaar te beleven! 

Dus wil je met Rob praten over nieuwe carrièremogelijkheden binnen HR? Bel hem gerust op 06-27270419!