fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Amplitiedeskundige worden? Meld je aan voor de opleiding.

Focus jij graag op groei, in plaats van op herstel? Houd jij je bezig of wil jij je bezighouden met potentieontwikkeling binnen organisaties? Vind jij het fantastisch om mensen te inspireren, motiveren en activeren om dát te doen wat nodig is om meer welbevinden, beter functioneren en groter organisatiesucces te bereiken? Dan is de opleiding tot amplitiedeskundige zeker iets voor jou!

Reserveer nu jouw deelname en schrijf je hier in.

Als amplitiedeskundige versterk je de positieve staat van medewerkers door in te zetten op de vier pijlers van amplitie: gezondheid, bevlogenheid, talentmanagement en werkinrichting. De amplitiedeskundige kan een aparte functie bekleden of een rol zijn van een professional met een andere functie. Denk bijvoorbeeld aan HR-professionals, leidinggevenden, managers, vitaliteitexperts, trainers, coaches, opleiders en experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Wil jij je verder ontwikkelen tot amplitiedeskundige voor gelukkige en succesvolle organisaties, maar twijfel je of de opleiding voor jou geschikt is? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Opleidingsinhoud:

De opleiding bestaat uit drie onderdelen: introductie in amplitie, de vier pijlers van amplitie en amplitie in context. De volgende inhoud staat hierbij centraal:

 • Het nut en de noodzaak van amplitie
 • Positieve psychologie in organisaties
 • De werkwijze van de amplitiedeskundige
 • De veranderfilosofie en verandermethode
 • De vier pijlers van amplitie
 • Het opstellen van passend amplitiebeleid
 • Praktische tools, leuke werkvormen en inspirerende oefeningen
 • Amplitie en (persoonlijk) leiderschap
 • Het motiveren en activeren van medewerkers
 • De negen succesfactoren van amplitie
 • Een persoonlijke talent- en motivatieanalyse
 • Persoonlijke ontwikkeling van jou als amplitiedeskundige

Praktische informatie

Duur: 3 maanden
start: 16 september 2022
Locatie: BusinessCenter The Rock Groningen
Max. deelnemers: 8 deelnemers
Studiebelasting: 66 contacturen + 32 uur thuisstudie
Kosten: € 3.900,- (vrijstelling van BTW mogelijk)

Bestaande problemen oplossen en nieuwe voorkomen: bij veel organisatieveranderingen staat dat nog steeds centraal. In onze huidige tijd van snelle veranderingen, onduidelijkheid en onzekerheid zijn er echter andere uitdagingen. Mensen maken hierbij het verschil. Eerder dan het oplossen en voorkomen van problemen, is
investeren in menselijk kapitaal nu een belangrijke voorwaarde voor het succes van een organisatie.

Amplitie is waar het allemaal om draait: het versterken van het welbevinden en het
functioneren van medewerkers. Werken aan amplitie blijkt enorm waardevol, zowel voor medewerkers als vanuit bedrijfseconomisch perspectief. Het leidt tot meer plezier en motivatie, minder verzuim, minder verloop en meer productiviteit en innovatie. Ook draagt het bij aan betere dienstverlening, meer klanttevredenheid en hogere omzet.

In de nabije toekomst zal amplitie onderdeel uitmaken van het DNA van succesvolle organisaties. Amplitie is hét kernwoord van de positieve organisatiepsychologie. Deze opleiding reageert op de behoefte aan het succesvol kunnen opstellen en uitrollen van plannen om te investeren in het menselijk kapitaal binnen organisaties.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met

Arnold Kremer van HR24
a.kremer@HR24.nl / 06-50268055

Of

Yrenee Koen van Talent College

info@talentcollege.nl / 085 – 0041 147

Download hier de opleidingsbrochure:

Brochure amplitiedeskundige Groningen september 2022