fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Uitnodiging voor de kennissessie ‘Amplitie’

Het thema van deze hybride kennissessie is Amplitie. Onze gastspreker is Yrenee Koen, amplitiedeskundige, trainster en co-auteur van het boek “Werken aan amplitie”.

Bestaande problemen oplossen en nieuwe voorkomen: bij veel organisatietrajecten staat dat nog steeds centraal. In onze huidige tijd van snelle veranderingen zijn er echter andere uitdagingen. Mensen maken hierbij het verschil! Eerder dan het oplossen en voorkomen van problemen, is investeren in menselijk kapitaal nu een belangrijke voorwaarde voor het succes van een organisatie.

Amplitie is waar het allemaal om draait: het versterken van het welzijn en het functioneren van medewerkers. Ontdek en ervaar waarom werken aan amplitie bij jullie organisatie op de agenda hoort.

Meld je aan via deze link

HRM Coaching & Ontwikkeling

HRM is een prachtig vak en altijd in ontwikkeling. HR24 beschikt over veel kennis en ervaren professionals die jou helpen om te groeien in je vak. Regelmatig organiseren wij workshops voor ons netwerk waarbij 1 HRM thema centraal staat. Een gastspreker neemt je mee in het onderwerp zodat jij daarna weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Hybride bijeenkomst

Sinds lange tijd organiseren wij weer thema bijeenkomsten op locatie. Natuurlijk worden de RIVM voorschriften strikt in acht genomen. Voor mensen die liever op afstand deelnemen aan deze workshop bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ZOOM.