fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Ben jij iemand die personeel binnen het onderwijs de belangrijkste schakel vindt? Is jouw passie het binden en boeien van mensen in hun werkzaamheden binnen Ambion en wil je hier de komende jaren aan meebouwen? Dan is onderstaande vacature helemaal iets voor jou!

Ambion is een stichting voor openbaar basisonderwijs in de regio’s Heerenveen en De Fryske Marren met 24 scholen waarvan één SBO. Onze organisatie is volop in beweging en zeer ambitieus. De afgelopen jaren is een goede basis gelegd om de komende jaren verder op te bouwen en om voor de regio een aantrekkelijke onderwijsorganisatie te zijn voor leerlingen, ouders en professionals. Hiervoor zoeken wij een

Beleidsadviseur Human Resources 1,0 fte

met dezelfde ambities die hieraan een belangrijke bijdrage wil leveren vanuit kennis, ervaring en persoonlijkheid.

De functie

De komende jaren willen we onze (openbare) identiteit verder handen en voeten geven en ons hiermee profileren als kwalitatieve, moderne onderwijsorganisatie voor kinderen en ouders en als aantrekkelijk werkgever. Als beleidsadviseur HR ga jij hier een belangrijke rol in spelen. We vertrouwen op jouw kennis, ervaring en vernieuwende ideeën als het gaat om het neerzetten van Ambion als aantrekkelijk werkgever en bij het boeien en binden van onze medewerkers. Je werkt vanuit het servicebureau in Oudeschoot en geeft leiding aan team HR (4 medewerkers). Je ontwikkelt en implementeert (meerjaren)beleid ten aanzien van HRM en organisatieontwikkeling, je adviseert en ondersteunt de schooldirecteuren en het bestuur. Zo voer je regie over de gehele personeelsformatie en ben je verantwoordelijk voor het in-, door- en uitstroombeleid.

We kunnen op jou rekenen, ook als er net even iets meer gevraagd wordt. Daarnaast zoeken we ook gewoon een fijne collega die toegankelijk is en een verbindende functie vervult binnen het servicebureau en de organisatie.

We zien bij jou graag:

 • HBO+/WO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met onderwijs;
 • Deskundige, prettige gesprekspartner;
 • Brede kennis van de wet- en regelgeving, CAO, richtlijnen en leidraden op het gebieden van personeelsmanagement en organisatieontwikkeling;
 • Kennis van en werken met administratieve processen ten aanzien van personeel en salarissen;
 • Kennis van (ontwikkelingen in) de omgeving van Ambion;
 • Het kunnen analyseren van problemen en vraagstukken;

 

We vinden het belangrijk dat je:

 • Communicatief vaardig bent op alle niveaus;
 • Initiatief durft te nemen;
 • Energie krijgt van het zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten;
 • Visie kan omzetten naar concrete acties;
 • Adequaat kan schakelen tussen de operationele, tactische en strategische HR niveaus;
 • Helder en transparant communiceert;
 • Hard op de inhoud, zacht op de mens bent;

Ambion biedt jou een leuke afwisselende uitdaging binnen een informele en ambitieuze organisatie met een salarisinpassing in schaal 11 en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO PO.

 

Is jouw interesse gewekt?

Herken jij je in bovenstaand profiel en is jouw interesse in deze mooie en afwisselende uitdagende functie gewekt, dan komen we graag met jou in contact. Je kunt je motivatie en CV sturen naar jurrien.delavieter@ambion.nl . Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Jurrien de la Vieter, via 06-21101749.

https://www.ambion.nl/nl/werken-bij/beleidsadviseur-hr