fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

9 maanden aandacht voor jouw professie

Als HR-professional werk je elke dag aan de ontwikkeling van je organisatie, maar wanneer sta jij stil bij je eigen ontwikkeling? Veel HR-specialisten functioneren in solistische rollen en missen verdieping en afstemming met collega’s. Jij ook? Meld je dan aan voor het HR24 professietraject en blijf werken aan je eigen professionaliteit.

Doelgroep

HRM is een vak, een professie. Het HR24 professietraject is ontwikkeld voor P&O adviseurs, HR medewerkers en andere HRM gerelateerde professionals.

Inhoud

Het HR24 professietraject bestaat uit drie onderdelen, gedurende 9 maanden wordt er iedere maand een activiteit geboden. En jij bepaalt de invulling.

Coaching

Persoonlijk en door een ervaren vakgenoot met kennis van jouw leervraag. Tijdens het HR24 professietraject wordt je gematcht en begeleidt door een coach die je verder helpt bij jouw persoonlijke coachvraag.

Intervisie

Delen van inzichten met HR-collega’s uit andere organisaties. Samen met vakgenoten is er gelegenheid om een ingebrachte case te bespreken. Goed voor je vakinhoudelijke ontwikkeling en interessant om je netwerk uit te breiden.

Kennissessie

Verdiep jezelf in HRM onderwerpen tijdens de kennissessies waarbij experts je helemaal op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk met volop gelegenheid om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Ontwikkel je talenten, leer van vakgenoten en meld je aan voor het HR24 professietraject.

Programma

Het HR24 professietraject bevat;

  • 5x persoonlijke coaching
  • 2x intervisie bijeenkomsten
  • 2x kennissessies

Kosten

Schrijf je nu in voor het HR24 professietraject en ontvang 1 jaar NVP lidmaatschap gratis*. Deelname aan het HR24 professietraject bedraagt €1.250,- *Ben je al NVP lid dan ontvang je 10% korting.

Nog even rustig doorlezen? Hier vind je de flyer:

HR24 Professietraject aanbieding