fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Hoe is het met de zaak? je personeel!

Dé uitdaging tijdens een krappe arbeidsmarkt is goed en gemotiveerd personeel vinden en behouden! Tevreden medewerkers zijn loyaler aan de organisatie, blijven langer, zijn minder ziek en doen graag een stapje extra voor de zaak. Hierdoor word je voor potentiële werknemers een interessante werkgever en dat zie je terug in de bedrijfsresultaten.

Meten is weten

“Daarom is het belangrijk te weten wat medewerkers vinden van het werken voor jouw organisatie”, aldus Jelmer Baken, onderzoekspecialist bij HR24. Dit wordt in kaart gebracht middels een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Dit levert betrouwbare data waarop je managementbeslissingen baseert.

Maatwerk MTO

Onderzoek kost veel tijd en is een specialiteit. Daarom doen wij dit graag voor jou. Wil je een standaardonderzoek of is er een bepaald thema wat je onderzocht wilt hebben? Er zijn verschillende vormen van MTO’s waar wij je graag over adviseren.

Opvolging

Natuurlijk ontvang je een rapportage met conclusies en aanbevelingen. Ook helpen de professionals van HR24 bij eventuele vervolgtrajecten. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen met het verbeteren van de samenwerking en communicatie binnen teams. Zo kun je vaak met relatief kleine aanpassingen het werkplezier voor veel mensen vergroten.

HR partner

Het brede aanbod van HR specialisten maakt HR24 een complete HR partner die ontzorgt tijdens het hele proces. Door het gehele traject te beginnen én af te sluiten met een meting, is het resultaat ook heel concreet te maken. Dit kan zelf met een klanttevredenheidsonderzoek, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten en daar draait het uiteindelijk toch om.