fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Mensen kunnen vaak meer dan ze zelf denken,
ze moeten alleen op een passende manier getriggerd worden.

Binnen een geoliede organisatie werken collega’s lekker samen en is iedereen bereid net dat ene extra stapje te doen voor elkaar én de klant. Als manager is het belangrijk te weten wat je medewerkers nodig hebben om gemotiveerd en uitgedaagd te blijven. De trainers en coaches van HR24 ondersteunen met individuele- en teamontwikkeltrajecten bij het stellen en behalen van persoonlijke en organisatiedoelen.

Annemieke: “Als leidinggevende wil je dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Maar soms ontbreekt dat plezier even. Dat merk je aan de sfeer in je team of je ziet het dat iemand niet optimaal presteert. Dit gaat altijd ten koste van de organisatieresultaten.”

Jacobus: “Teamleden moeten eerst begrip hebben voor elkaars gedrag, dan pas kan er gecommuniceerd worden op inhoud. Ik leer teamleden om open en eerlijk te communiceren en een gezonde dialoog te creëren.”

Dus loop je vast met je team en geloof je dat er meer uit te halen valt? Wil je medewerkers triggeren, op eigenverantwoordelijkheid aanspreken en een geoliede organisatie creëren? De coaches van HR24 helpen je graag op weg. Wij geloven in de kracht van humor, met enthousiasme en betrokkenheid prikkelen wij individuen om teams optimaal te laten functioneren.