fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

Er is recruitment en er is HRM recruitment, HR24 is dé specialist voor het vervullen van HRM gerelateerde vacatures in Noord-Nederland.

Snel de juiste P&O adviseur, HR-manager, verzuimspecialist, salarisadministrateur, mediator, trainer, opleidingsadviseur, coach en recruiter voor organisaties in Groningen, Friesland en Drenthe vinden? Of het nu ter overbrugging van een zwangerschapsverlof is of ter vervanging van een collega, HR24 regelt het en werkt zowel voor profit- als voor non-profitorganisaties.

Naast recruitment voert HR24 veel personeel- en organisatieprojecten voor Noordelijke werkgevers uit. Arnold Kremer, oprichter HR24: “Wij beschikken over een groot netwerk en bovenal veel kennis van P&O gerelateerde zaken. Hierdoor kennen wij niet alleen veel HR specialisten. Wij weten ook wat er speelt bij organisaties en waar je op moet letten bij de selectie van nieuwe medewerkers.”

HR-medewerkers weten immers prima een goede indruk te maken tijdens een sollicitatiegesprek, maar wat mag je er nu in de praktijk van verwachten? HR24 geeft advies over deze inzetbaarheid. Om het selectieproces verder te optimaliseren maken we vaak gebruik van assessments en referentieonderzoeken.

Niek Witsenboer, W&S adviseur HR24: “Met al onze kennis en ervaring zijn we een brede Werving & Selectie partner. Zo kunnen we ook voor andere vacatures meedenken met jouw organisatie en helpen wij bij zaken als:” 

• Het verbeteren van je arbeidsmarktcommunicatie
• Het opstellen van een wervingsplan voor je vacature
• Het uitzetten van je vacature via (betaalde) kanalen
• Het schrijven van een SEO vriendelijke vacature
• Het ontvangen van gewenste sollicitaties
• Het bereiken van de gewenste doelgroep

Dus wil jij geschikte kandidaten voor je vacatures, dan kun je rekenen op HR24!

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak. Niet alleen tijdens de intake om je zoekvraag helder te krijgen. Ook als kandidaten afgewezen worden besteden we daar aandacht aan. Uit naam van onze opdrachtgevers waarderen wij de inzet die kandidaten doen tijdens de sollicitatie en geven wij graag tips voor een volgende sollicitatie.