fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl
Home Professionals

Beschikbaar voor een klus of baan?

HR24 ontwikkelt en bemiddelt HRM potentials en professionals.

Schrijf je in en wij nodigen je graag uit voor een kennismaking om jouw mogelijkheden te bespreken.

Wij houden je vervolgens op de hoogte van passende opdrachten en vacatures bij interessante organisaties.

Meld je aan voor een kennismaking

  Geïnteresseerd in (meerdere opties mogelijk)
  Vaste baanInterimDetacheringZZP-klussen

  Spamfilter:

  Raak bekend met HR24

  Maak jezelf bekend en vergroot je netwerk. Wij bemiddelen niet alleen HRM professionals en potentials. Wij dragen ook bij aan kennisontwikkeling en loopbaanondersteuning. Met uitdagende projecten en leuke banen bij toffe werkgevers in Noord Nederland is HR24 de meest complete HRM partner in Noord-Nederland.

  • Vergroot je netwerk
  • Blijf jezelf ontwikkelen
  • Deel kennis en ervaring

  Ervaringen van andere professionals

  Een plezierige ervaring!

  Arnold en Niek zorgen voor een deskundig en professioneel proces waarbij je je als kandidaat op je gemak voelt. Afspraak is Afspraak.

  Marjolijn de Kok-Laumans

  Prettig en professioneel

  De samenwerking met Arnold heb ik als uiterst prettig en professioneel ervaren. Hij is helder en to the point in zijn communicatie.

  Eddie Brongers

  Boeiende bijeenkomsten

  Een mooie manier om mensen uit het HR vak te ontmoeten die met dezelfde vraagstukken bezig zijn. Fijn dat HR24 dit organiseert.

  Shelley Som

  HRM Coaching en Ontwikkeling

  HRM is een prachtig vak en altijd in ontwikkeling. Om optimaal te functioneren in je HRM rol is het dan ook noodzakelijk om actief te blijven. HR24 beschikt over veel kennis en ervaren professionals die jou helpen om te groeien in je vak.

  Hiervoor organiseert HR24 bijvoorbeeld;

  Kennissessies

  Regelmatig organiseert HR24 bijeenkomsten voor ons netwerk waarbij 1 HRM thema centraal staat. Een gastspreker neemt je mee in het onderwerp zodat jij daarna weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

  Coaching

  Wil jij een ervaren HRM coach die jou, je organisatie en de vraagstukken waar je mee te maken hebt kent? Maak dan gebruik van het HR24 coaching traject waarbij je altijd terug kunt vallen op een coach. 1 op 1 en in alle vertrouwen bespreek je de zaken waar jij in je vak mee te maken hebt.

  Intervisie

  Sparren met HR collega’s van andere organisaties? Dat kan tijdens de intervisie bijeenkomsten van HR24. Samen met vakgenoten is er gelegenheid om een ingebrachte case te bespreken. Goed voor je vakinhoudelijke ontwikkeling, nieuwe inzichten en interessant om je netwerk uit te breiden.

  Meld je hier aan voor meer informatie en wij bespreken graag met jou welke activiteiten het beste aansluiten bij jouw ontwikkelvraag.

   Spamfilter:

   Kom in contact

   Wil je graag rechtstreeks contact met een recruiter? Neem dan contact op met Niek Witsenboer.

   +31 6 48 35 24 37