fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl
Home HR-advies Outplacement

Outplacement

Home HR-advies Outplacement

Meebewegen met ontwikkelingen

Organisaties ontwikkelen en bewegen mee met de markt. Dit wordt ook verwacht van medewerkers. Soms blijkt echter dat iemand niet meer optimaal functioneert in zijn of haar rol. Ook kan het betekenen dat functies komen te vervallen als gevolg van reorganisatie. Dit heeft enorme impact op medewerkers en organisaties.

HR24 helpt bij mobiliteitsvraagstukken, het begeleiden van organisatie en medewerker. En het vinden van nieuwe arbeidsmogelijkheden voor medewerkers. HR24 begeleidt zowel individuele- als groepstrajecten.

In veel gevallen zijn werkgevers verplicht om een transitievergoeding te betalen aan vertrekkende medewerkers. De kosten van outplacement zijn vaak in mindering te brengen op de transitievergoeding. Zo help je oud-medewerkers bij het vinden van een nieuwe baan en toon je goed werkgeverschap. 

Maatwerk 

HR24 handelt vanuit mogelijkheden. Wij geven vertrouwen, inventariseren talenten en creëren kansen voor mensen die op zoek zijn naar een volgende fase op de arbeidsmarkt. Een outplacementtraject bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • Coaching
 • Ontslag is een heftige gebeurtenis. Bij het verwerken van dit ‘rouwproces’ is coaching een goed instrument.

 • Loopbaanadvies
 • Bij loopbaanadvies kijken we naar wie je bent, wat je kan, wat je wilt en waar jij het beste tot je recht komt.

 • Jobhunting
 • Wij ondersteunen bij het vinden van passende vacatures en helpen bij het schrijven van een sollicitatiebrief, opstellen van een cv en voorbereiding op  sollicitatiegesprekken.

HR24 helpt oud-medewerkers met een passend vervolg op de arbeidsmarkt. 

Onze adviseurs

Margreet Kors

NIP arbeids- en organisatiepsycholoog

Margreet richt zich op de gezondheid van zowel de mens als de organisatie. Speerpunten zijn duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap. Ook voert Margreet selectie- en ontwikkelassessments uit.

Jelmer Baken

Onderzoekspecialist
Medewerkerstevredenheid

Tevreden medewerkers zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Om te kunnen werken aan medewerkerstevredenheid is het belangrijk dat je regelmatig toetst of je op de goede weg bent. Jelmer helpt bij het uitvoeren van deze (periodieke) onderzoeken.

Eddie Bongers

Sr. HRM adviseur

Eddie is een zeer ervaren (interim) HR adviseur met ervaring in diverse sectoren. Soms ter overbrugging maar meestal in het kader van verandering en ontwikkeling. Hij is strategisch en tactisch betrokken en beschikt over een uitstekende sociale antenne.

Annemieke v/d Steen

Trainer & coach

Annemieke is gecertificeerd DISC, 12 Driving Forces en EQ consultant. Als ervaren trainer en coach helpt zij leidinggevenden en medewerkers tijdens hun ontwikkeling. Dit bevordert sfeer en vertrouwen wat weer ten goede komt aan de prestaties.

Niek Witsenboer

Adviseur recruitment

Niek is vennoot van HR24 en gespecialiseerd in recruitment & arbeidsmarktcommunicatie. Afgelopen jaren heeft hij honderden vacatures succesvol vervuld. Hierdoor weet hij als geen ander de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden.

Veronique Tjong-A-Sie

Geregistreerd verzuimbegeleider

Veronique is register case- en caremanager en helpt organisaties bij de inzetbaarheid van verzuimende medewerkers. Dit kan gaan om terugkeer op de eigen werkplek (Spoor 1) of buiten de organisatie (Spoor 2). Het vinden van nieuw werkgeluk is altijd het uitgangspunt.

Natascha Russchen

Veiligheidsdeskundige

Natascha is veiligheidskundige en verzorgt jouw Risico Inventarisatie (RI&E). Dankzij haar herken je de risico’s in jouw bedrijf, hoef je niets zelf uit te zoeken, leer je wat nodig is om aan de wet te voldoen en voorkom je ongevallen en verzuim.

Arjan Pruim

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Arjan Pruim is medeoprichter van HR24 en houdt zich nu vooral bezig met de regie op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Hij helpt werkgevers om een toekomstgericht gesprek te kunnen voeren met medewerkers over duurzame inzetbaarheid.

Anita Fronczek

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Anita is persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. In arbeidsmediation richt zij zich op arbeidsconflicten en pesten op de werkvloer. Hierbij helpt zij mensen het beste uit zichzelf te halen. Anita wordt ook ingezet als coach bij persoonlijke ontwikkelingen en relatie problematiek.

Arnold Kremer

Werkgeversadviseur

Arnold is medeoprichter en eigenaar van HR24. Hij verbindt vraag en aanbod op het gebied van HRM in Noord-Nederland. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, hij zorgt voor de inzet van de juiste professional en helpt HR potentials ontwikkelen.

Astrid Hoekstra

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Astrid helpt bij gedoe op de werkvloer en is met haar allround HR en juridische achtergrond snel inzetbaar bij een (dreigend) conflict. Zij streeft naar een gezamenlijke oplossing voor beide partijen en werkt altijd onafhankelijk, respectvol en integer.

Jacobus Okkema

Drijfveren specialist

Jacobus bevordert samenwerking en zorgt dat teamleden elkaar beter begrijpen en effectiever communiceren. Hij adviseert, coacht en traint leidinggevenden en medewerkers om zo werkgeluk te verhogen en aan te spreken op zelfregie.

Klantervaring

Je personeel is essentieel voor je onderneming. Even kunnen sparren met een specialist over personeelszaken is dan wat je wilt. HR24 biedt deze gelegenheid met hun platform. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en bevelen deze vorm van dienstverlening aan. Een HR afdeling op afstand!  

Jan Peter Kruiger

Directeur Maak Techniek & Proces

Wat kunnen we voor jou doen?

De wereld van personeelszaken is breed en veranderlijk, dit vraagt om specifieke kennis en ervaring. Dat is precies waar HR24 over beschikt en organisaties mee ontzorgt.

Liever even telefonisch contact?
Arnold Kremer staat je graag te woord

+31 6 50 26 80 55

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

  Spamfilter:

  Liever even telefonisch contact?
  Arnold Kremer staat je graag te woord

  +31 6 50 26 80 55