fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl
Home HR-advies Organisatie ontwikkeling

Organisatie ontwikkeling

Home HR-advies Organisatie ontwikkeling

Zonder ontwikkeling staat alles stil

Organisaties en medewerkers zijn altijd in ontwikkeling. Anticiperen op verandering is noodzakelijk om voort te bestaan. De grootste uitdaging hierbij ligt in het meebewegen van mensen en het realiseren van gedragsverandering. Dat is waarbij HR24 ondersteunt. 

Veranderen
De organisatie adviseurs van HR24 helpen met jouw veranderstrategie. Dit heeft niet alleen invloed op processen maar ook op organisatie cultuur. HR24 helpt bij de implementatie van zelfsturing, innovatie bevordering en efficiëntie verbetering.

Functioneren
De organisatie psychologen en drijfveerspecialisten van HR24 maken talenten binnen jouw organisatie zichtbaar. Met behulp van assessments krijg je inzicht in teams en medewerkers. HR24 helpt bij organisatie ontwikkeling.

Communicatie
De mediators en coaches van HR24 helpen om medewerkers te laten samenwerken. Soms wordt er wel gepraat maar begrijpen mensen elkaar niet, de grondslag van veel conflicten. HR24 helpt om de verbinding te verbeteren.

Resultaat
Directeuren en bestuurders werken aan wendbare organisaties. De professionals van HR24 ondersteunen tijdens verandering. Zowel in processen als gedrag.

HR24 ondersteunt bij:

 • Crisismanagement
 • Fusie en overname
 • Verandertrajecten
 • (ontwikkel) Assessments
 • (team) Coaching
 • DISC en Drijfveren
 • Arbeidsmediation

Onze adviseurs

Astrid Hoekstra

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Astrid helpt bij gedoe op de werkvloer en is met haar allround HR en juridische achtergrond snel inzetbaar bij een (dreigend) conflict. Zij streeft naar een gezamenlijke oplossing voor beide partijen en werkt altijd onafhankelijk, respectvol en integer.

Jacobus Okkema

Drijfveren specialist

Jacobus bevordert samenwerking en zorgt dat teamleden elkaar beter begrijpen en effectiever communiceren. Hij adviseert, coacht en traint leidinggevenden en medewerkers om zo werkgeluk te verhogen en aan te spreken op zelfregie.

Margreet Kors

NIP arbeids- en organisatiepsycholoog

Margreet richt zich op de gezondheid van zowel de mens als de organisatie. Speerpunten zijn duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap. Ook voert Margreet selectie- en ontwikkelassessments uit.

Jelmer Baken

Onderzoekspecialist
Medewerkerstevredenheid

Tevreden medewerkers zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Om te kunnen werken aan medewerkerstevredenheid is het belangrijk dat je regelmatig toetst of je op de goede weg bent. Jelmer helpt bij het uitvoeren van deze (periodieke) onderzoeken.

Eddie Bongers

Sr. HRM adviseur

Eddie is een zeer ervaren (interim) HR adviseur met ervaring in diverse sectoren. Soms ter overbrugging maar meestal in het kader van verandering en ontwikkeling. Hij is strategisch en tactisch betrokken en beschikt over een uitstekende sociale antenne.

Annemieke v/d Steen

Trainer & coach

Annemieke is gecertificeerd DISC, 12 Driving Forces en EQ consultant. Als ervaren trainer en coach helpt zij leidinggevenden en medewerkers tijdens hun ontwikkeling. Dit bevordert sfeer en vertrouwen wat weer ten goede komt aan de prestaties.

Niek Witsenboer

Adviseur recruitment

Niek is vennoot van HR24 en gespecialiseerd in recruitment & arbeidsmarktcommunicatie. Afgelopen jaren heeft hij honderden vacatures succesvol vervuld. Hierdoor weet hij als geen ander de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden.

Veronique Tjong-A-Sie

Geregistreerd verzuimbegeleider

Veronique is register case- en caremanager en helpt organisaties bij de inzetbaarheid van verzuimende medewerkers. Dit kan gaan om terugkeer op de eigen werkplek (Spoor 1) of buiten de organisatie (Spoor 2). Het vinden van nieuw werkgeluk is altijd het uitgangspunt.

Natascha Russchen

Veiligheidsdeskundige

Natascha is veiligheidskundige en verzorgt jouw Risico Inventarisatie (RI&E). Dankzij haar herken je de risico’s in jouw bedrijf, hoef je niets zelf uit te zoeken, leer je wat nodig is om aan de wet te voldoen en voorkom je ongevallen en verzuim.

Arjan Pruim

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Arjan Pruim is medeoprichter van HR24 en houdt zich nu vooral bezig met de regie op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Hij helpt werkgevers om een toekomstgericht gesprek te kunnen voeren met medewerkers over duurzame inzetbaarheid.

Anita Fronczek

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Anita is persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. In arbeidsmediation richt zij zich op arbeidsconflicten en pesten op de werkvloer. Hierbij helpt zij mensen het beste uit zichzelf te halen. Anita wordt ook ingezet als coach bij persoonlijke ontwikkelingen en relatie problematiek.

Arnold Kremer

Werkgeversadviseur

Arnold is medeoprichter en eigenaar van HR24. Hij verbindt vraag en aanbod op het gebied van HRM in Noord-Nederland. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, hij zorgt voor de inzet van de juiste professional en helpt HR potentials ontwikkelen.

Klantervaring

Ik kwam er achter dat ze mij met veel meer konden helpen dan de vraag waarmee ik kwam. Arnold is goed in het vinden van de vraag achter de vraag. Hij denkt mee, is geïnteresseerd en flexibel. Hij zegt altijd: “we kunnen overal bij helpen.” Zo ervaar ik het ook.

Hanna de Vries

Groninger Energie koepel

Wat kunnen we voor jou doen?

De wereld van personeelszaken is breed en veranderlijk, dit vraagt om specifieke kennis en ervaring. Dat is precies waar HR24 over beschikt en organisaties mee ontzorgt.

Liever even telefonisch contact?
Arnold Kremer staat je graag te woord

+31 6 50 26 80 55

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

  Spamfilter:

  Liever even telefonisch contact?
  Arnold Kremer staat je graag te woord

  +31 6 50 26 80 55