fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl
Home HR-advies Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Home HR-advies Duurzame inzetbaarheid

Werkplezier 

De Nederlandse beroepsbevolking vergrijst. Er stromen minder jonge mensen in op de arbeidsmarkt waardoor de meeste werknemers langer moeten werken. Om te zorgen dat medewerkers vitaal en gezond blijven wordt duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker.

Duurzame inzetbaarheid zorgt voor lagere verzuimcijfers, hogere arbeidsproductiviteit en meer werkplezier voor jouw medewerkers.

Want het werkplezier van medewerkers is misschien wel het belangrijkste onderdeel om een aantrekkelijke werkgever te zijn en zo verloop tegen te gaan en nieuwe medewerkers aan te trekken.

Hoe ziet duurzame inzetbaarheid er in de praktijk uit? Een aantal voorbeelden:

 • Werkend leren en ontwikkeling. Door medewerkers mogelijkheden te bieden zichzelf te ontwikkelen blijven ze op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.
 • Gezondheid en vitaliteit. Medewerker helpen met gezond eten en bewegen. Dit resulteert in minder verzuim
 • Fysieke belasting. Overbelasting zorgt voor veel uitval. Een goed RI&E zorgt voor minder werkgerelateerd verzuim.

Kortom, duurzame inzetbaarheid kent vele onderdelen. Onze adviseurs helpen graag bij het maken van een plan en het plan te vertalen naar concrete acties. Bij concrete acties kun je denken aan de volgende zaken:

 • Onderzoeken medewerkerstevredenheid.
 • Bespreken toekomstperspectief van medewerkers.
 • Trainen van managers.
 • Opstellen levensfasebeleid.
 • Schrijven RI&E.

Meer weten of vrijblijvend een intake? Neem dan snel contact op met HR24

Subsidie

Let op, de investeringen die jij als werkgever doet op het gebied van duurzame inzetbaarheid kunnen in aanmerking komen voor subsidie. HR24 adviseert en begeleid bij het aanvragen van deze subsidietrajecten.

Onze adviseurs

Veronique Tjong-A-Sie

Geregistreerd verzuimbegeleider

Veronique is register case- en caremanager en helpt organisaties bij de inzetbaarheid van verzuimende medewerkers. Dit kan gaan om terugkeer op de eigen werkplek (Spoor 1) of buiten de organisatie (Spoor 2). Het vinden van nieuw werkgeluk is altijd het uitgangspunt.

Natascha Russchen

Veiligheidsdeskundige

Natascha is veiligheidskundige en verzorgt jouw Risico Inventarisatie (RI&E). Dankzij haar herken je de risico’s in jouw bedrijf, hoef je niets zelf uit te zoeken, leer je wat nodig is om aan de wet te voldoen en voorkom je ongevallen en verzuim.

Arjan Pruim

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Arjan Pruim is medeoprichter van HR24 en houdt zich nu vooral bezig met de regie op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Hij helpt werkgevers om een toekomstgericht gesprek te kunnen voeren met medewerkers over duurzame inzetbaarheid.

Anita Fronczek

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Anita is persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. In arbeidsmediation richt zij zich op arbeidsconflicten en pesten op de werkvloer. Hierbij helpt zij mensen het beste uit zichzelf te halen. Anita wordt ook ingezet als coach bij persoonlijke ontwikkelingen en relatie problematiek.

Arnold Kremer

Werkgeversadviseur

Arnold is medeoprichter en eigenaar van HR24. Hij verbindt vraag en aanbod op het gebied van HRM in Noord-Nederland. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, hij zorgt voor de inzet van de juiste professional en helpt HR potentials ontwikkelen.

Astrid Hoekstra

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Astrid helpt bij gedoe op de werkvloer en is met haar allround HR en juridische achtergrond snel inzetbaar bij een (dreigend) conflict. Zij streeft naar een gezamenlijke oplossing voor beide partijen en werkt altijd onafhankelijk, respectvol en integer.

Jacobus Okkema

Drijfveren specialist

Jacobus bevordert samenwerking en zorgt dat teamleden elkaar beter begrijpen en effectiever communiceren. Hij adviseert, coacht en traint leidinggevenden en medewerkers om zo werkgeluk te verhogen en aan te spreken op zelfregie.

Margreet Kors

NIP arbeids- en organisatiepsycholoog

Margreet richt zich op de gezondheid van zowel de mens als de organisatie. Speerpunten zijn duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap. Ook voert Margreet selectie- en ontwikkelassessments uit.

Jelmer Baken

Onderzoekspecialist
Medewerkerstevredenheid

Tevreden medewerkers zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Om te kunnen werken aan medewerkerstevredenheid is het belangrijk dat je regelmatig toetst of je op de goede weg bent. Jelmer helpt bij het uitvoeren van deze (periodieke) onderzoeken.

Eddie Bongers

Sr. HRM adviseur

Eddie is een zeer ervaren (interim) HR adviseur met ervaring in diverse sectoren. Soms ter overbrugging maar meestal in het kader van verandering en ontwikkeling. Hij is strategisch en tactisch betrokken en beschikt over een uitstekende sociale antenne.

Annemieke v/d Steen

Trainer & coach

Annemieke is gecertificeerd DISC, 12 Driving Forces en EQ consultant. Als ervaren trainer en coach helpt zij leidinggevenden en medewerkers tijdens hun ontwikkeling. Dit bevordert sfeer en vertrouwen wat weer ten goede komt aan de prestaties.

Niek Witsenboer

Adviseur recruitment

Niek is vennoot van HR24 en gespecialiseerd in recruitment & arbeidsmarktcommunicatie. Afgelopen jaren heeft hij honderden vacatures succesvol vervuld. Hierdoor weet hij als geen ander de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden.

Klantervaring

Wij werden getipt op HR24 als professionele wervingspartner in het Noorden om in te zetten voor de zoektocht naar een specialistische HR-functie. Geen spijt van, HR24 zoekt net zo lang totdat er een match is. Succes gegarandeerd na een zeer zorgvuldig proces. Aanrader om mee samen te werken. 

Tanja Evers

Strategisch P&O adviseur Gemeente Oldambt

Wat kunnen we voor jou doen?

De wereld van personeelszaken is breed en veranderlijk, dit vraagt om specifieke kennis en ervaring. Dat is precies waar HR24 over beschikt en organisaties mee ontzorgt.

Liever even telefonisch contact?
Arnold Kremer staat je graag te woord

+31 6 50 26 80 55

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

  Spamfilter:

  Liever even telefonisch contact?
  Arnold Kremer staat je graag te woord

  +31 6 50 26 80 55