fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl
Home HR-advies Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie

Home HR-advies Arbeidsmarktcommunicatie

Haal de beste medewerkers in huis

Als organisatie weet jij je goed te verkopen, maar hoe zit dit op de arbeidsmarkt? Is jouw bedrijf aantrekkelijk genoeg om de juiste mensen binnen te halen? En hoe bereik je ze?

Wij helpen met een concreet plan en de inzet van slimme instrumenten de juiste kandidaten te informeren over de kansen bij jouw organisatie. HR24 ondersteunt je op basis van onderstaande drie onderdelen om hier effectief invulling aan te geven.

Doelgroep

Je hebt openstaande vacatures en wilt graag de gewenste doelgroep bereiken. Maar hoe weet je wat ze belangrijk vinden, wat ze beweegt en hoe je ze bereikt? Daarvoor heb je kennis van je doelgroep nodig. Om effectief voor jouw vacatures te werven voeren wij een doelgroeponderzoek voor je uit. Zo voorkom je nutteloze sollicitaties en teleurgestelde sollicitanten.

Werkgeversimago

“Image is everything”, dat geldt ook voor werkgevers. Waarom zouden mensen bij jou willen werken? Deze vraag staat centraal in het creëren van een sterk werkgeversmerk. Want met een positief werkgeversimago vervul je sneller vacatures, werf je de beste kandidaten en beperk je verloop onder goede medewerkers.

Ambassadeurs

Wie kunnen het beste vertellen over jouw bedrijf? Juist, je eigen collega’s! Mensen die trots zijn op hun werk vertellen positief over je organisatie. Doe daar je voordeel mee en creëer ambassadeurs. Daarnaast kunnen zij daarmee zelf invloed hebben op wie ze graag als nieuwe collega zouden zien en potentiële medewerkers motiveren om te solliciteren op vacatures.

Arbeidsmarktcommunicatie is een continu proces. Of je nu medewerkers zoekt of juist wilt behouden, je werkt altijd aan het positief laden van jouw werkgeversmerk.

Wij helpen met:

 • Helder krijgen van je zoekvraag en doelgroep
 • Inzetten van moderne wervingstools en methoden
 • Schrijven en verspreiden van een (seo) vacaturetekst
 • Creëren van werknemer ambassadeurs
 • Bouwen van een sterk werkgeversmerk

Onze adviseurs

Annemieke v/d Steen

Trainer & coach

Annemieke is gecertificeerd DISC, 12 Driving Forces en EQ consultant. Als ervaren trainer en coach helpt zij leidinggevenden en medewerkers tijdens hun ontwikkeling. Dit bevordert sfeer en vertrouwen wat weer ten goede komt aan de prestaties.

Veronique Tjong-A-Sie

Geregistreerd verzuimbegeleider

Veronique is register case- en caremanager en helpt organisaties bij de inzetbaarheid van verzuimende medewerkers. Dit kan gaan om terugkeer op de eigen werkplek (Spoor 1) of buiten de organisatie (Spoor 2). Het vinden van nieuw werkgeluk is altijd het uitgangspunt.

Natascha Russchen

Veiligheidsdeskundige

Natascha is veiligheidskundige en verzorgt jouw Risico Inventarisatie (RI&E). Dankzij haar herken je de risico’s in jouw bedrijf, hoef je niets zelf uit te zoeken, leer je wat nodig is om aan de wet te voldoen en voorkom je ongevallen en verzuim.

Niek Witsenboer

Adviseur recruitment

Niek is vennoot van HR24 en gespecialiseerd in recruitment & arbeidsmarktcommunicatie. Afgelopen jaren heeft hij honderden vacatures succesvol vervuld. Hierdoor weet hij als geen ander de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden.

Arjan Pruim

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Arjan Pruim is medeoprichter van HR24 en houdt zich nu vooral bezig met de regie op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Hij helpt werkgevers om een toekomstgericht gesprek te kunnen voeren met medewerkers over duurzame inzetbaarheid.

Anita Fronczek

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Anita is persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. In arbeidsmediation richt zij zich op arbeidsconflicten en pesten op de werkvloer. Hierbij helpt zij mensen het beste uit zichzelf te halen. Anita wordt ook ingezet als coach bij persoonlijke ontwikkelingen en relatie problematiek.

Arnold Kremer

Werkgeversadviseur

Arnold is medeoprichter en eigenaar van HR24. Hij verbindt vraag en aanbod op het gebied van HRM in Noord-Nederland. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, hij zorgt voor de inzet van de juiste professional en helpt HR potentials ontwikkelen.

Astrid Hoekstra

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Astrid helpt bij gedoe op de werkvloer en is met haar allround HR en juridische achtergrond snel inzetbaar bij een (dreigend) conflict. Zij streeft naar een gezamenlijke oplossing voor beide partijen en werkt altijd onafhankelijk, respectvol en integer.

Jacobus Okkema

Drijfveren specialist

Jacobus bevordert samenwerking en zorgt dat teamleden elkaar beter begrijpen en effectiever communiceren. Hij adviseert, coacht en traint leidinggevenden en medewerkers om zo werkgeluk te verhogen en aan te spreken op zelfregie.

Margreet Kors

NIP arbeids- en organisatiepsycholoog

Margreet richt zich op de gezondheid van zowel de mens als de organisatie. Speerpunten zijn duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap. Ook voert Margreet selectie- en ontwikkelassessments uit.

Jelmer Baken

Onderzoekspecialist
Medewerkerstevredenheid

Tevreden medewerkers zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Om te kunnen werken aan medewerkerstevredenheid is het belangrijk dat je regelmatig toetst of je op de goede weg bent. Jelmer helpt bij het uitvoeren van deze (periodieke) onderzoeken.

Eddie Bongers

Sr. HRM adviseur

Eddie is een zeer ervaren (interim) HR adviseur met ervaring in diverse sectoren. Soms ter overbrugging maar meestal in het kader van verandering en ontwikkeling. Hij is strategisch en tactisch betrokken en beschikt over een uitstekende sociale antenne.

Klantervaring

Onze organisatie groeit snel en wij kregen onvoldoende geschikte sollicitanten op vacatures. HR24 heeft ons o.a. geholpen met een eigen WerkenBij site en nieuwe vacatureteksten. Ons wervingsproces is verbeterd en we hebben ons team weer op sterkte.

Arjan Dijk

Directeur Oliehoorn

Wat kunnen we voor jou doen?

De wereld van personeelszaken is breed en veranderlijk, dit vraagt om specifieke kennis en ervaring. Dat is precies waar HR24 over beschikt en organisaties mee ontzorgt.

Liever even telefonisch contact?
Arnold Kremer staat je graag te woord

+31 6 50 26 80 55

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

  Spamfilter:

  Liever even telefonisch contact?
  Arnold Kremer staat je graag te woord

  +31 6 50 26 80 55