fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Leergang

De effectieve HR-professional

LET OP: De eerste 10 aanmeldingen ontvangen het boek “Zelfverzekerd spreken” t.w.v. € 23,50 gratis.

Start

September 2024

Periode

3 maanden

Locatie

Groningen

Investering

€2947 ex. btw

Ontwikkel jezelf tot een effectieve HR-professional

Ben je als ervaren HR-professional betrokken bij een veranderproces? Wil je vol zelfvertrouwen bijdragen aan de vorming van mens en organisatie? Wil je zeker weten dat jouw mening wordt gehoord? Dan is hier de perfecte gelegenheid om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. In vijf gevarieerde trainingsdagen, waarin we steeds één thema uitdiepen, word je een Effectieve HR-Professional.

Wat brengt De Effectieve HR-Professional jou?

  • Ervaar hoe je mensen kunt inspireren met jouw unieke verhaal.
  • Leer strategisch te presenteren om je doelen te bereiken.
  • Verbind collega’s en teams om de samenwerking te verbeteren.
  • Leer efficiënt communiceren en breng je boodschap helder over.
  • Word een gelijkwaardige gesprekspartner en adviseur voor directies.
  • Ontdek hoe AI jou kan helpen om nog efficiënter te werken.

Meld je aan voor de leergang

Trainingsdagen

Presentatie Pro, 5 september

Presentatie Pro is een methode die inzicht geeft in hoe je presenteert. Hoe gaat het met jou? Wie is je publiek en hoe kun je hen beïnvloeden? We verdiepen ons vooral in de strategie van effect hebben na afloop van je presentatie. Wat is het eerste dat luisteraars gaan doen, en wat wil jij dat ze doen? Na deze training ben je een echte presentatie pro.

Gedragsstijlen, 26 september

De training Gedragsstijlen gaat over de manier waarop je gesprekken voert. Wat doe je bewust en onbewust tijdens een gesprek, en wat is het effect van jouw gedrag? Hoe kun je je gedrag strategisch inzetten om een bepaald doel te bereiken? Ook gaan we aan de slag met hoofdtaal, harttaal, het metagesprek en omgaan met weerstand.

ACE-methode, 17 oktober

ACE staat voor Authenticiteit, Communicatie, Empathie. Tijdens deze trainingsdag leer je een omgeving creëren waarin communicatie effectief en succesvol is. De focus ligt minder op jouw specifieke inbreng en meer over de groepsdynamiek waarin je werkt. Staan niet alle seinen op groen? Hoe kun je dan overtuigen en adviseren op een manier die in jouw voordeel werkt?

AI voor consultancy, 7 november

Tijdens deze sessie onderzoeken we hoe ChatGPT ons dagelijkse werk efficiënter en makkelijker kan maken. We kijken niet naar waar het ons kan vervangen, maar op welke manieren het ons kan helpen en ondersteunen, zodat jij de focus kunt houden op taken en situaties waarin je als HRprofessional uitblinkt.

Terugkomdag, 28 november

We kijken terug op de leergang en wat er inmiddels al is gebeurd. Hoe heb je de trainingen ervaren? Hoe heb je ze ingezet in je werk? Welke vaardigheden wil je nog verder finetunen? We zetten samen de puntjes op de i en zorgen ervoor dat je een vliegende start kunt maken als Effectieve HR-Professional.

HR24 x 360talk

HR24 biedt HR-advies, recruitment en bemiddeling voor organisaties. Ook kun je je als HR-professional aansluiten bij ons grote netwerk en werken aan je ontwikkeling. Deze leergang is maar een van de vele mogelijkheden om verder te groeien.

360talk heeft al meer dan 1.500 mensen getraind, die ons gemiddeld een 9.1 gaven. We streven ernaar onze trainingen nog beter te maken. Ons doel is een 10. Ben jij klaar om deel uit te maken van deze leerervaring? Meld je aan en ontwikkel jezelf tot een Effectieve HR-Professional!

HR-Leergang

De trainers

Wietse Bijma

Wietse Bijma

Wietse Bijma gaat tijdens zijn trainingen in op de vraag die hij leerde stellen tijdens zijn studie psychologie: wat drijft mensen? Zijn grootste kracht is om de koppeling te maken met de praktijk.

“Een model of een bepaald principe kan een mooie kapstok zijn om iets duidelijk te maken. Maar juist de koppeling met de dagelijkse praktijk geeft mijn trainingen een grote meerwaarde. Deelnemers gaan aan het einde van de training met concrete acties de deur uit.”

Tristan Hofman

Tristan Hofman

Tristan Hofman is expert in communicatie en teamwork. “Ik ben gefascineerd door de potentie van de mens. Communiceren doen we de hele dag door. Zelfs als je niets zegt, communiceer je een heleboel,” aldus Tristan.

“Toch hebben we allemaal wel een ervaring waaruit blijkt dat echt effectief communiceren makkelijker is gezegd dan gedaan. Het is mijn missie om mensen te helpen hun talent te ontwikkelen en te activeren.”

Mathilde Lubbers

Mathilde Lubbers

Mathilde Lubbers heeft een achtergrond in politieke marketing en een bloeiende carrière in communicatie en marketing. Ze wordt blij als deelnemers na een training oud gedrag afschudden, en gaan geloven in wie ze echt zijn en wat ze te bieden hebben.

Mathilde hanteert vaak de metafoor van de achterbank tijdens presentatietrainingen: “Iedereen gebruikt wat er standaard al jaren voor in de auto ligt, maar waarschijnlijk heb je nog allerlei mooi gedrag op de achterbank liggen. Zo kun je in verschillende situaties uit meerdere vaatjes tappen.”

Barbara van Brug

Barbara van Brug

Barbara van Brug richt zich op het trainen van soft skills en is gespecialiseerd in feminien leiderschap. Als trainer helpt ze organisaties en hun leiders om de kracht en noodzaak van zachtheid te ontdekken.

“Juist in die zachtheid ontdek je wat de waarheid is voor jou, jouw team en het bedrijf. Zo word je geen slaaf van een resultaatgericht systeem, maar bouw je verder op wat voor jou van waarde is.”

Onze reviews

Meld je aan voor deze leergang

Ben jij aanwezig bij onze leergang voor HR-professionals? Meld je dan snel aan via de onderstaande knop!