050 211 2618 info@HR24.nl

MKB P&O advies

De externe P&O adviseur

Stel eenvoudig je vraag en krijg passend advies en begeleiding van jouw eigen P&O adviseur. 

Zieke medewerkers, nieuwe medewerkers, contracten verlengen, werktijdverkorting aanvragen, een personeelsdossier aanleggen: als werkgever wordt er veel van je verwacht. En dat kan best lastig zijn. Want hoe pak je dat nu precies aan? Welke risico’s loop je? En met welke wetten heb je allemaal te maken?

HR24 biedt jou de oplossing. Helder advies en ondersteuning van jouw eigen externe P&O adviseur. Iemand die jouw organisatie kent en beschikbaar is wanneer jij het nodig hebt. Wij helpen je met al je uitdagingen op het gebied van personeelszaken.

Hiervoor biedt HR24 de volgende vormen van ondersteuning;

Interim HRM advies
Je hebt tijdelijk (extra) ondersteuning nodig omdat je organisatie een verandering doormaakt. HR24 levert jou een deskundige die snel van start kan met jouw organisatie en een afgesproken periode (partime) voor jou beschikbaar is.

HRM advies op afroep
Heb je af en toe iemand nodig die met je meedenkt en P&O werkzaamheden uitvoert? HR24 levert je een HR adviseur die klaarstaat wanneer jij het nodig hebt. 

HRM consult
Zoek je advies over een personele kwestie of wil je even sparren over de mogelijkheden? Bij de adviseurs van HR24 kun je ook terecht voor een (telefonisch) consult.   

Wij helpen met:

 • Vinden van nieuwe medewerkers
  Opstellen arbeidsovereenkomsten
 • Ontwikkelen personeelshandboek
 • Personeelsdossiers samenstellen
 • Ziekteverzuim beheersen
 • Ontslag procedures

Onze adviseurs

Eddie Bongers

Sr. HRM adviseur

Eddie is een zeer ervaren (interim) HR adviseur met ervaring in diverse sectoren. Soms ter overbrugging maar meestal in het kader van verandering en ontwikkeling. Hij is strategisch en tactisch betrokken en beschikt over een uitstekende sociale antenne.

Annemieke v/d Steen

Trainer & coach

Annemieke is gecertificeerd DISC, 12 Driving Forces en EQ consultant. Als ervaren trainer en coach helpt zij leidinggevenden en medewerkers tijdens hun ontwikkeling. Dit bevordert sfeer en vertrouwen wat weer ten goede komt aan de prestaties.

Niek Witsenboer

Adviseur recruitment

Niek is vennoot van HR24 en gespecialiseerd in recruitment & arbeidsmarktcommunicatie. Afgelopen jaren heeft hij honderden vacatures succesvol vervuld. Hierdoor weet hij als geen ander de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden.

Veronique Tjong-A-Sie

Geregistreerd verzuimbegeleider

Veronique is register case- en caremanager en helpt organisaties bij de inzetbaarheid van verzuimende medewerkers. Dit kan gaan om terugkeer op de eigen werkplek (Spoor 1) of buiten de organisatie (Spoor 2). Het vinden van nieuw werkgeluk is altijd het uitgangspunt.

Natascha Russchen

Veiligheidsdeskundige

Natascha is veiligheidskundige en verzorgt jouw Risico Inventarisatie (RI&E). Dankzij haar herken je de risico’s in jouw bedrijf, hoef je niets zelf uit te zoeken, leer je wat nodig is om aan de wet te voldoen en voorkom je ongevallen en verzuim.

Arjan Pruim

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Arjan Pruim is medeoprichter van HR24 en houdt zich nu vooral bezig met de regie op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Hij helpt werkgevers om een toekomstgericht gesprek te kunnen voeren met medewerkers over duurzame inzetbaarheid.

Anita Fronczek

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Anita is persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. In arbeidsmediation richt zij zich op arbeidsconflicten en pesten op de werkvloer. Hierbij helpt zij mensen het beste uit zichzelf te halen. Anita wordt ook ingezet als coach bij persoonlijke ontwikkelingen en relatie problematiek.

Arnold Kremer

Werkgeversadviseur

Arnold is medeoprichter en eigenaar van HR24. Hij verbindt vraag en aanbod op het gebied van HRM in Noord-Nederland. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, hij zorgt voor de inzet van de juiste professional en helpt HR potentials ontwikkelen.

Astrid Hoekstra

MfN registermediator Arbeidsrelaties

Astrid helpt bij gedoe op de werkvloer en is met haar allround HR en juridische achtergrond snel inzetbaar bij een (dreigend) conflict. Zij streeft naar een gezamenlijke oplossing voor beide partijen en werkt altijd onafhankelijk, respectvol en integer.

Jacobus Okkema

Drijfveren specialist

Jacobus bevordert samenwerking en zorgt dat teamleden elkaar beter begrijpen en effectiever communiceren. Hij adviseert, coacht en traint leidinggevenden en medewerkers om zo werkgeluk te verhogen en aan te spreken op zelfregie.

Margreet Kors

NIP arbeids- en organisatiepsycholoog

Margreet richt zich op de gezondheid van zowel de mens als de organisatie. Speerpunten zijn duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap. Ook voert Margreet selectie- en ontwikkelassessments uit.

Jelmer Baken

Onderzoekspecialist
Medewerkerstevredenheid

Tevreden medewerkers zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Om te kunnen werken aan medewerkerstevredenheid is het belangrijk dat je regelmatig toetst of je op de goede weg bent. Jelmer helpt bij het uitvoeren van deze (periodieke) onderzoeken.

Klantervaring

Wij hebben verstand van autotechniek, niet van personeelszaken. Ik maak dan ook graag gebruik van de kennis van HR24. Zo beperk ik het gedoe van personeelszaken en kunnen wij doen waar we goed in zijn. 

Halbe Bremer

Halbe Bremer Autotechniek

Wat kunnen we voor jou doen?

De wereld van personeelszaken is breed en veranderlijk, dit vraagt om specifieke kennis en ervaring. Dat is precies waar HR24 over beschikt en organisaties mee ontzorgt.

Liever even telefonisch contact?
Arnold Kremer staat je graag te woord

+31 6 50 26 80 55

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

  Spamfilter:

  Liever even telefonisch contact?
  Arnold Kremer staat je graag te woord

  +31 6 50 26 80 55