fbpx
Logo

Vacature werkvoorbereider

Ben jij klaar met seriematig of standaardwerk en juist op zoek naar een plek waarbij de projecten gevarieerd zijn en waar we doen wat we beloven? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe werkvoorbereider/tekenaar!

Goed salaris

25 vakantiedagen

Volop ontwikkelmogelijkheden

Een auto en telefoon van de zaak

Ontdek hoe jouw werkdag er uit ziet!

Check nu jouw toekomstige werkdag!

De functie

Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en voorbereiden van de projecten binnen ons bedrijf. Het is een veelomvattende rol waarin alles voorbij komt en jij een directe invloed hebt op het succes van onze projecten.

Jij vindt het leuk verantwoordelijk te zijn voor je eigen klussen en de controle te houden over de projecten. We werken in een breed vakgebied en hebben een mooie klantenportefeuille. Alles komt dan ook voorbij. Van kleine projecten bij particulieren tot projecten bij statische boerderijen, kroegen of nieuwbouw.

In dit werk zijn er zoals je weet geen standaardoplossingen. Je bent veel in contact met klanten en aannemers. Bij problemen schakel je snel om tot een goede oplossing te komen. Je kijkt waar knelpunten liggen en onderzoekt hoe deze opgelost kunnen worden. Vervolgens verricht je de nodige aanpassingen en zorg je samen met de monteurs ervoor dat de klus goed en netjes geklaard wordt. 

De organisatie

Technisch Expert Jansen bv is een totaalinstallatiebedrijf voor elektra -, gas -, water – en cv installaties voor particulier, woningbouw en utiliteitswerken. Het bedrijf is in mei 1945 opgericht door de heer H. Jansen als smidsbedrijf die zich vooral bezighield met landbouwwerktuigen, constructiewerken, haarden, kachels, land – en tuinbouw gereedschappen.

In al die jaren hebben we een mooie ontwikkeling doorgemaakt en bieden we momenteel een brede dienstverlening. Op dit moment werken we met 119 mensen en wordt onze organisatie gekenmerkt door een platte organisatie met korte lijnen en geen managementcultuur.

Het team
In deze rol heb jij je eigen klussen en heb je dus veel controle over hoe je projecten gaan. Je probeert veel zelf te doen, en stemt de benodigde werkzaamheden af met monteurs die je op opdracht stuurt. Daarnaast werk je samen met andere werkvoorbereiders, calculators en tekenaars.

Functie-Eisen

Wij zoeken een collega die graag met bewoners en aannemers in contact staat. Je voelt goed aan wat iedereen prettig en belangrijk vindt en stelt telkens voor jezelf als doel dat iedereen tevreden is. Daarnaast:

Z

Heb je een relevante opleiding binnen installatietechniek;

Z

Werk je nu in een vergelijkbare functie of je in een leidinggevende monteurs positie en wil je graag een volgende stap maken in je carrière;

Z

Ben je in staat om met veel problemen tegelijk om te kunnen gaan;

Z

Leer en ontwikkel je graag. De technische ontwikkelingen gaan snel en je moet het leuk vinden om je telkens hierin te verdiepen.

Wat krijg je van ons terug?

Z

Een goed salaris.

Z

Je krijgt een auto van de zaak;

Z

Telefoon van de zaak;

Z

25 vakantiedagen;

Z

Pensioenopbouw;

Sollicitatie-informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bij ons aan de slag als werkvoorbereider?

Stuur dan je CV en motivatie naar info@technischcentrumjansen.nl. Mocht je vragen hebben, dan mag je ook altijd bellen naar 0595 – 431 650.

Ps. Is dit niet helemaal de juiste vacature voor jou? Maar ben je wel enthousiast over onze organisatie en wil je bijvoorbeeld werken als monteur? Stuur dan ook gerust je CV en motivatie naar ons toe!