fbpx
Logo

Vacature servicemonteur

Storingen oplossen waarmee jij mensen terug in de warmte brengt. Is dat iets waar jij warm van wordt? Kom dan bij ons werken als onze nieuwe servicemonteur!

Goed salaris

25 vakantiedagen

Pensioenopbouw

Een bus, gereedschap en telefoon van de zaak

Ontdek hoe jouw werkdag er uit ziet!

Check nu jouw toekomstige werkdag!

De functie

Als onze servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen bij onze klanten en het onderhouden van verwarmingstoestellen, CV ketels, warmtepompen etc. Het is een rol waarin jij vanuit je bus werkt en daarbij veel vrijheid krijgt. 

Jij vindt het leuk verantwoordelijk te zijn voor je eigen klussen. Is er een vaag probleem? Dan duik je hier graag in en zoek je een creatieve oplossing die voor de klant werkt. We werken in een breed vakgebied en hebben een mooie klantenportefeuille. Alles komt dan ook voorbij. Van kleine projecten bij particulieren tot projecten bij statische boerderijen, kroegen of nieuwbouw.

In ons werk gaan de ontwikkelingen gigantisch snel en aankomende jaren zal dit dankzij de energietransitie niet veranderen. Deze veranderingen brengen uitdagingen met zich mee, maar maken het ook interessanter! Jij verdiept je graag in deze nieuwe ontwikkelingen en blijft graag bij met de nieuwste ontwikkelingen. Hier word je vanuit ons uiteraard bij ondersteund. Zo is er voldoende ruimte om cursussen of opleidingen te volgen. Zo bezoeken we regelmatig vakbeurzen met elkaar en zijn er trainingen beschikbaar. 

De organisatie

Technisch Expert Jansen bv is een totaalinstallatiebedrijf voor elektra -, gas -, water – en cv installaties voor particulier, woningbouw en utiliteitswerken. Het bedrijf is in mei 1945 opgericht door de heer H. Jansen als smidsbedrijf die zich vooral bezighield met landbouwwerktuigen, constructiewerken, haarden, kachels, land – en tuinbouw gereedschappen. 

In al die jaren hebben we een mooie ontwikkeling doorgemaakt en bieden we momenteel een brede dienstverlening. Op dit moment werken we met een mooie groep enthousiaste medewerkers en wordt onze organisatie gekenmerkt door een platte organisatie met korte lijnen en geen managementcultuur.

In deze rol ben jij veel alleen op pad en heb je dus controle over hoe je klussen gaan. Bij Jansen vinden we het belangrijk om voor elkaar klaar te staan. Wanneer jij er niet uitkomt helpen we elkaar.

Functie-Eisen

Wij zoeken een collega die denkt in oplossingen en niet in problemen. Ervaring is voor ons niet het allerbelangrijkste. Wel of je leergierig bent en het echt wil.

Z

Verder heb je een relevante opleiding;

Z

Werk je nu in een vergelijkbare functie. Het zou helemaal mooi zijn als je ervaring hebt met warmtepompen;

Z

Ben je in staat rustig te blijven in stressvolle situaties;

Z

Leer en ontwikkel je graag. De technische ontwikkelingen gaan snel en je moet het leuk vinden om je telkens hierin te verdiepen.

Wat krijg je van ons terug?

Wij bieden je een baan bij een organisatie met korte lijnen, waar we elkaar helpen en de zaken gewoon geregeld zijn. Loon altijd op tijd, alles in de buurt, eigen bus, goed gereedschap etc.

Z

Een goed salaris.

Z

Je krijgt een bus van de zaak;

Z

Telefoon van de zaak;

Z

25 vakantiedagen;

Z

Pensioenopbouw;

Sollicitatie-informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bij ons aan de slag als servicemonteur?

Stuur dan je CV en motivatie naar info@technischcentrumjansen.nl. Mocht je vragen hebben, dan mag je ook altijd bellen naar 0595 – 431 650.

Ps. Is dit niet helemaal de juiste vacature voor jou? Maar ben je wel enthousiast over onze organisatie? Stuur dan ook gerust je CV en motivatie naar ons toe!