fbpx
Logo

Teamcoördinator & Beleidsadviseur

Wil jij een cruciale rol spelen in de optimalisatie van onze schoolfaciliteiten en huisvesting? Ben jij een strategische denker met een passie voor het creëren van een stimulerende leeromgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eindejaarsuitkering

Goed marktconform salaris

Grootste deel v/d schoolvakanties vrij

Pensioensregeling via pensioenfonds ABP

Ontdek jouw toekomstige salaris!

Check nu jouw toekomstige salaris!

De functie

Als Teamcoördinator en Beleidsadviseur Facilitaire Zaken en Huisvesting bij OVO Fryslân-Noord ben je de spil binnen onze organisatie, waarbij je het bestuur en de schoolleiding voorziet van strategisch advies op het gebied van facilitaire(-) en huisvesting kwesties.

In deze nieuwe rol geef je leiding aan het team ‘Facilitaire zaken en huisvesting’. Samen draag je bij aan de vormgeving van ons facilitaire beleid. Verder heb je een leidende rol in het ontwikkelen en uitvoeren van ons huisvestingsbeleid, waarbij je verantwoordelijk bent voor het optimaliseren van onderhoudsplannen en aanbestedingen. Daarnaast zorg je ervoor dat onze schoolgebouwen een gezond, veilig en duurzaam binnenklimaat bieden, wat van essentieel belang is voor het succes en welzijn van onze leerlingen en medewerkers.

Door te sparren, samen te werken, jouw kennis van zaken over te brengen, te prioriteren en de mensen om je heen te enthousiasmeren, zorg je dat projecten goed verlopen en de dagelijkse gang van zaken in goede banen geleid wordt.

Als organisatie vinden we het belangrijk om vooruitstrevend te zijn. We investeren niet alleen in onderwijs, maar ook in innovatie op het gebied van faciliteiten en huisvesting. Zo hebben we ambitieuze bouwplannen voor onze scholen in Dokkum en Kollum en een lyceum in Leeuwarden. Onze solide financiële basis geeft de ruimte en mogelijkheid voor jou om aan mooie en bijzondere projecten te werken.

De organisatie

OVO Fryslân-Noord bestaat uit 13 scholen en een servicebureau. In onze scholen ontvangen we dagelijks meer dan 5000 leerlingen en 700 collega’s.
Goede huisvesting is een randvoorwaarde in het verzorgen van grensverleggend onderwijs voor onze leerlingen en voor een plezierige werkomgeving voor onze collega’s. In deze rol heb je direct impact op de leeromgeving van duizenden leerlingen.

Functie-Eisen

We zijn op zoek naar een besluitvaardige en resultaatgerichte professional die in staat is om strategische huisvesting kwesties integraal aan te pakken en een positieve bijdrage te leveren aan de leeromgeving van onze scholen. Wij vragen daarbij:

Z

HBO+/WO werk- en denkniveau;

Z

Ervaring in het coördineren van teams en (bouw)projecten;

Z

Inhoudelijke kennis van relevante wet- en regelgeving en duurzaam bouwen;

Z

Eigenschappen die we belangrijk vinden: Besluitvaardigheid, daadkracht en resultaatgerichtheid.

Z

Je bent in staat een goede sparringpartner te zijn van de directie. Je weet de juiste vragen te stellen en kunt goede verbindingen leggen.

Wat krijg je van ons terug?

Wij bieden je een baan bij een organisatie met korte lijnen, waar we elkaar helpen en de zaken gewoon geregeld zijn. Loon altijd op tijd, alles in de buurt, eigen bus, goed gereedschap etc.

Z

Een goed salaris.

Z

Eindejaarsuitkering en je hebt het grootste deel van de schoolvakanties vrij;

Z

Pensioenregeling bij pensioenfonds ABP;

Z

Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingstrajecten;

Z

Tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Interesse in deze vacature?

Gedurende deze procedure worden wij ondersteund door W&S bureau HR24. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Rob Lode, Recruitment Consultant HR24. Hij is bereikbaar via 06-27270419 | r.lode@hr24.nl.

– Stuur je CV en motivatie naar r.lode@hr24.nl;

– Je kunt reageren t/m 8 mei. Na je sollicitatie zal Rob contact met je opnemen voor een eerste kennismaking;

– 1e & 2e ronde gesprekken vinden bij OVO plaats op 16 & 23 mei;

– HR24 is exclusief wervingspartner van OVO Fryslân-Noord.