fbpx
Logo

Vacature Lease-adviseur binnendienst

Als Lease-adviseur binnendienst kom je ons team 40 uur per week versterken. Gedreven als je bent, reageer je razendsnel op elke nieuwe aanvraag. Je hebt relevante lease-kennis óf de wens om van ons te leren. Je adviseert klanten oprecht en zorgt ervoor dat ze in een passende leaseauto wegrijden. Natuurlijk houd je van een geintje.

Goed salaris

Bonusstructuur

Volop doorgroei mogelijkheden

Een auto en telefoon van de zaak

Ontdek nu jouw salaris!

Check nu jouw verdiensten!

De functie

Als Lease-adviseur binnendienst ben je verantwoordelijk voor het hele proces vanaf ontvangen van de lead tot de getekende overeenkomst. Je begint de dag met een kop koffie en checkt je mail op binnengekomen leads.

De leads die zijn binnengekomen, bel je zo snel mogelijk na en je geeft de klant het best mogelijke advies over een passend leasecontract. Tussendoor word je regelmatig gebeld door tussenpersonen met aanvragen. Het is dus van belang dat je snel kunt schakelen en kunt omgaan met hectiek. 

Ook ben je secuur, je doet kvk- en kredietchecks met de acceptant en schrijft de offerte. Zodra de offerte akkoord is, ga je met je collega aan de slag om het contract op te stellen.

De functie bij LeaseParcours is uitgebreider dan bij andere leasemaatschappijen. Bij LeaseParcours ben je verantwoordelijk voor het gehele proces, dit maakt de functie uitdagend en gevarieerd!

Het Team

Elk teamlid van LeaseParcours is uniek. De een is stil en bescheiden, de ander is een makkelijke prater, weer een ander heeft altijd een grap paraat. Die verscheidenheid vinden we mooi. In plaats van ons druk te maken over de verschillen, koesteren wij ze juist. Als iedereen gewoon mag zijn zoals hij is, heb je alle ruimte om een ijzersterk team te vormen. 

Elke dag lunchen we samen. Een gezellige pauze waarin de een rustig zijn boterhammen opeet en de ander de mooiste verhalen vertelt.

We vormen een aparte verzameling van karakters. En die zetten zich allemaal voor de volle 100% in. Want bij LeaseParcours gaan we voor plezier én hard werken.

Functie-Eisen

LeaseParcours zoekt een vlotte collega met een grote commerciële drive. Je hebt een achtergrond of affiniteit met  automotive. Verder heb je:

Z

HBO werk- en denkniveau

Z

Extreem klantgericht

Z

Je bent cijfermatig en administratief goed onderlegd

Z

Je bent in staat om overzicht te hebben en houden in een dynamische en snel veranderende omgeving en markt

Z

Je bent in staat om ad-hoc te werken en je kunt goed prioriteiten stellen

Z

Ervaring in de automotive is een grote pré!

Wat krijg je van ons terug?

Z

We bieden een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Z

Een uitstekend salaris, passend bij je ervaring en vaardigheden

Z

Een ruime verlofregeling

Z

Auto en telefoon van de zaak

Z

Leuke teamuitjes

Sollicitatie-informatie

Ben jij de lease-adviseur binnendienst die we zoeken? Zit je bijvoorbeeld op de bank omdat je baan als autoverkoper verloren is gegaan? Ontdek nu jouw arbeidsvoorwaarden!

Als je vragen hebt over deze vacature, kun je contact opnemen met Alwin Bouwes | Salesmanager Lease.