fbpx
Logo

Vacature front-end Developer

Bij Kei Creations draait alles om creativiteit en innovatie. Onze projecten variëren van vuurwerk platforms tot slimme escape rooms en het ontwikkelen van waterzuinige douches. Wat Kei Creations uniek maakt, is ons vermogen om het onmogelijke mogelijk te maken. We zijn op zoek naar een Front-end Developer die deel wil uitmaken van dit avontuur.

Goed salaris

Lunch en devices inclusief

Vrijheid om je dag zelf in te delen

Een vriendelijke en flexibele werkomgeving

Ontdek nu jouw salaris!

Download de salarisindicatie!

De functie

In deze functie draag je onder andere de verantwoordelijkheid voor de visuele vormgeving van onze projecten. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij unieke projecten, zoals het ontwerpen van escaperoom puzzels en het ontwikkelen van toverstaven met lasergame functies.

Daarnaast werk je nauw samen met zowel het development-team als de designers, waarbij je de brug slaat tussen creatieve concepten en technische uitvoering.

bedrijfsprofiel

Bij ons draait het niet om het aantal gewerkte uren, maar om de ontwikkeling van hoogwaardige producten waarbij functionaliteit voorop staat, niet snelheid. 

Je hebt de vrijheid om je werkdag naar eigen inzicht in te richten. Het is geen probleem als je bijvoorbeeld om 10:30 uur begint of als je op onze ‘freewheel dag,’ bij ons de vrijdag, aan je eigen projecten werkt, zolang al het werk aan het einde van de week maar is afgerond.

Onze werkomgeving is vriendelijk en flexibel, met korte communicatielijnen en waardering voor eigen inbreng.

Jouw profiel

Z

2 tot 5 jaar relevante werkervaring

Z

HBO werk- en denkniveau

Z

Passie voor design en oog voor detail in het omzetten van ontwerpen naar gebruiksvriendelijke interfaces

Z

Bekend met Agile/Scrum-methodieken is een pluspunt, aangezien dit ons helpt om flexibel en samenwerkingsgericht te werken

Z

Het vermogen om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw projecten

Wij werken met: HTML, scss, Javascript, VUE en Tailwind. We vinden het prettig als je ook kennis hebt van Ubuntu en het OS werkstation.

Wat krijg je van ons terug?

Z

Een dienstverband van 32 tot 40 uur

Z

We regelen je lunch en zorgen ervoor dat je over alle devices beschikt die nodig zijn

Z

Genoeg vakantie uren om op te nemen (dit gaat bij ons op basis van vertrouwen)

Sollicitatie-informatie

Wil je weten welke mogelijkheden wij voor jou in huis hebben? Bel of app gerust met Remmelt op 085 – 4872500, hij kan je alles vertellen over Kei Creations en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook.

Hoe ziet het recruitmentproces eruit?

  1. Kennismaking met Dennis & Remmelt
  2. De rest van het team ontmoeten
  3. Sfeer proeven op kantoor
  4. Iedereen nog steeds blij? Aanbod.