fbpx

Kennissessie HR24

‘Financiële stress bij werknemers’ met financieel expert Monica Helbig van Cijfers & Centen.

LET OP: minder dan 5 plekken beschikbaar!

WANNEER?

10 November
15:00 – 17:00

WAAR?

The Rock
Atoomweg 6b Groningen

Onderwerp

Financiële stress bij werknemers.

Over deze kennissessie

Een werknemer met financiële problemen kost de werkgever geld. Het NIBUD geeft aan dat dit € 13.000,- per jaar is. Een werknemer met financiële problemen meldt zich bijvoorbeeld vaker ziek en is minder productief.

62% van de werkgevers heeft te maken met werknemer(s) met financiële problemen. 42% van aanmelders bij de schuldhulpverlening heeft inkomen uit werk en 34% heeft een modaal inkomen of hoger.

Tijdens deze kennissessie leer je meer over de oorzaken en gevolgen van schulden. Vaak zijn er signalen dat een werknemer financiële zorgen heeft, welke zijn dit en hoe pak je het aan wanneer je dat signaleert? Als werkgever heb je een belangrijke signaalfunctie en kun je erger voorkomen. Er is veel tijd om ervaringen, tips en trucs uit te wisselen.

Claim hier je gratis deelname!

HR24 Kennissessie

Organisatoren & sprekers

Arnold Kremer

Arnold Kremer

Niek Witsenboer

Niek Witsenboer

Monica Helbig

Monica Helbig

Gastspreker: Monica Helbig van Cijfers & Centen

“Ik ben Monica Helbig (1981) en alleenstaande moeder van een zoon (2013). Ik ben opgegroeid met weinig geld en dat heeft veel met mij gedaan. Ik besloot nooit een tekort aan geld te hebben. Dat lukte, ik zorgde voor een goede baan en maakte promotie op promotie, maar leverde mij wel een burn-out op voor mijn dertigste. Daar begon mijn zoektocht naar de invloed van geld op het leven van mensen en de zoektocht naar financiële rust.”

“Ik geloof dat mensen veel meer uit het leven kunnen halen als ze op een andere manier naar geld kijken en op een andere manier met geld omgaan. Mijn kracht zit in het feit dat ik de “harde” kant van de cijfers en centen combineer met de “zachte” kant, waaronder mindset en gedrag.”

“Mijn missie is om te zorgen dat alle Nederlanders financiële rust hebben, bewust met hun geld omgaan en hun dromen waar maken.”

Onze reviews

Een plezierige ervaring!

Arnold en Niek zorgen voor een deskundig en professioneel proces waarbij je je als kandidaat op je gemak voelt. Afspraak is Afspraak.

Marjolijn de Kok-Laumans

Prettig en professioneel

De samenwerking met Arnold heb ik als uiterst prettig en professioneel ervaren. Hij is helder en to the point in zijn communicatie.

Eddie Brongers

Boeiende bijeenkomsten

Een mooie manier om mensen uit het HR vak te ontmoeten die met dezelfde vraagstukken bezig zijn. Fijn dat HR24 dit organiseert.

Shelley Som

Veelgestelde vragen

Ik wil graag met een collega komen, is dat mogelijk?

Dat is zeker mogelijk, zo lang je tijdens het aanmelden maar eventjes aangeeft dat je een collega meeneemt.

Wat levert deze kennissessie mij op?

Tijdens deze kennissessie ontvang je praktische tips voor HR-professionals over de gevolgen van financiële onrust bij werknemers. Je leert hoe je deze problemen kan leren herkennen en welke stappen je kunt zetten richting een passende oplossing.

Kan ik ook 1-op-1 in gesprek met de sprekers?

Na afloop van de bijeenkomst is er de mogelijkheid op 1-op-1 al je vragen te stellen aan de sprekers.

Meld je aan voor onze gratis kennissessie

Ben jij aanwezig bij onze kennissessie met handige tips en tricks voor HR-professionals? Meld je dan snel aan via de onderstaande knop, want er zijn nog slechts 5 plekken beschikbaar!