fbpx
050 211 2618 info@HR24.nl

Nieuws

24 september vanaf 14.00 uur

Het thema van deze kennissessie is ‘Veiligheid op de werkvloer’. Onze gastspreker is Natascha Russchen, veiligheidskundige.

Voorkomen is beter dan… vervelend gedoe achteraf. Maar wat kun jij doen om risico’s te inventariseren en bedrijfsongevallen te voorkomen?

In deze kennissessie vertelt Natascha meer over haar werk en ervaring als veiligheidskundige. Daarbij krijg je praktische tips voor het opstellen en bijhouden van een RI&E en een plan van aanpak. Zo voorkom je boetes en beperk je de kans op ongelukken en onnodige kosten.

Meld je aan voor deze kennissessie en ontdek hoe jij meer kunt doen om de veiligheid op de werkvloer te vergroten.

Meld je aan via deze link

Uitnodiging kennissessie voor HR-professionals

HRM Coaching & Ontwikkeling

HRM is een prachtig vak en altijd in ontwikkeling. HR24 beschikt over veel kennis en ervaren professionals die jou helpen om te groeien in je vak. Regelmatig organiseren wij workshops voor ons netwerk waarbij 1 HRM thema centraal staat. Een gastspreker neemt je mee in het onderwerp zodat jij daarna weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.